Wpis z mikrobloga

@krash: Bardzo często wpuszczam inne pojazdy, ale nie w momencie kiedy jest to robione na cwaniaka. Kręcę osobówką miesięcznie po 5/6 tyś kilometrów, a nie jednokrotnie inni kierowcy odstawiają szopki na drodze i jestem zmuszony odpuszczać by bezpiecznie wrócić do domu.
  • Odpowiedz
@krash: to rondo jest wystarczające z-----e, żeby dokładać do tego jeszcze zwyczajną ludzką złośliwość,

a tak poza tym:
1) w 0:03 raczej nie ma mowy o wymuszeniu - jak widać samochód z lewej jedynie przygotowywał się do zmiany pasa, nawet w kamerce nie przekroczył linii (a jak wiadomo kamera ma dużo szerszy kąt widzenia i widzi więcej niż kierowca), ani w żaden sposób nie zmusił nagrywającego do reakcji - ergo
  • Odpowiedz
@szymon-jagodzinski-1: Dobrze, że przyspieszyłeś bo jeszcze by Cię wyprzedził... a rozumiem, wyprzedził Cię i stąd ten ból d..upy. Jesteście siebie warci.
Już kiedyś to pisałem:
1. Patologia drogowa przyciąga się.
2. Jak nagrywający sam łamie przepisy to nie powinien wrzucać filmiku bo wówczas można go nazywać idiotą.
  • Odpowiedz
@ppawel: Też mi się wydaje, że nagrywający jechał z dużo większą prędkością niż dozwolona. Mam kilka filmików z jazdy z prędkością 50-60km/h i oglądając je mam wrażenie, że jest to tempo przeciętnego rowerzysty.
@szymon-jagodzinski-1: Po prostu wpuścić nie chciałeś i tyle.
  • Odpowiedz
@szymon-jagodzinski-1: Przyznam, że już dawno żaden wpis mnie tak nie zirytował jak ten twój, dlatego dodam jeszcze parę słów. Zazwyczaj staram się nie używać mocnych słów ale w tym przypadku sobie odpuszczę.

jestem zmuszony odpuszczać by bezpiecznie wrócić do domu.

To było kur..a według Ciebie bezpieczne?

Tak się kończą rajdy debili takich jak wy
  • Odpowiedz
@ppawel: koleś pisze, że go wyprzedził na obwodnicy chwilę wcześniej, więc zgaduję, że wyścigowiec z---------ł 100kmh lekko dookoła nowego dworu jak łykał suva. druga sprawa że wpada w odcinek Mińskiej gdzie zaraz jest ograniczenie do 40 jakby się wyścig na ćwierć mili kończył i się jeszcze chwali że dużo jeździ i to inni robią cyrki (,). byłeś @szymon-jagodzinski-1 taki kozak to trzeba go było trzymać
  • Odpowiedz