Aktywne Wpisy
elvp +3
Nasłuchałem się pozytywnych opinii o zleceniu projektu wnętrza architektowi i dostałem pierwszą ofertę.
Szukam też ofert z nadzorem aby ktoś przyjechał parę razy i przypilnował ekipę.
Zastanawiam się czy warto. Dla 150m2 mam cenę 738pln brutto za metr czyli 110k całość, z nadzorem x2 to daje 220k.
Musiałbym wziąć większy kredyt :/
Co myślicie?
#projektowaniewnetrz #architekturawnetrz #remontujzwykopem #projektowanie #nieruchomosci
Szukam też ofert z nadzorem aby ktoś przyjechał parę razy i przypilnował ekipę.
Zastanawiam się czy warto. Dla 150m2 mam cenę 738pln brutto za metr czyli 110k całość, z nadzorem x2 to daje 220k.
Musiałbym wziąć większy kredyt :/
Co myślicie?
#projektowaniewnetrz #architekturawnetrz #remontujzwykopem #projektowanie #nieruchomosci
adrninistrator +27
#scam #kryptowaluty #oszukujo
Znalazłem w internecie ofertę pracy. Można zarobić niesamowicie wielkie pieniądze, więc napisałem dla beki zobaczyć jakiego jest to rodzaju scam. No i właśnie nie wiem o co w nim chodzi, wie ktoś? W komentarzu wrzucam oferowane zarobki
Znalazłem w internecie ofertę pracy. Można zarobić niesamowicie wielkie pieniądze, więc napisałem dla beki zobaczyć jakiego jest to rodzaju scam. No i właśnie nie wiem o co w nim chodzi, wie ktoś? W komentarzu wrzucam oferowane zarobki
Czy to scam?
- Tak 73.8% (107)
- Nie 26.2% (38)
- motoryzacja - czyli raz na dwa lata kupią jakiegoś dwudziestoletniego opla tylko po to, aby gdzieś nim dojechać/gadać z kolegami ile pali zamiast ścigać się
- polityka - czyli obejrzenie wywiadu z Korwinem i powkurzanie się przed tv, albo rozwijające dyskusje z cumplami po wódce
- sport - trzy razy w tygodniu wyciskanie na siłowni, albo picie piwa do meczu i znajomość nazwisk piłkarzy ze wszystkich drużyn
- gry - w końcu przeszli dziesiątki tytułów spędzając przed komputerem godziny!
- informatyka - przecież napisał, że lubi gry. xD
Ale oczywiście większość ma w opisie... A zraz, to nie tak tutaj działa. Oczywiście, że chcą FWB. A do czego innego się nadają, jak nie mają nic innego do zaoferowania?
#pdk link
Komentarz usunięty przez autora
Jeśli chodzi o styl życia to nie lubię pokazówy w stylu sporty extremalne i drogie podróże bo wiadomo że nie jestem taki na codzień.
Z drugiej strony ja jak przeczytam coś ciekawego albo zabawnego, to jak dla mnie tym lepiej.
Jeżeli masz w hobby chociaż ten sport i go uprawiasz interesujesz się nim to spoko, ale są osoby które wpisują sport i ogranicza się to
No i masz jeszcze ten promil plejbojów/modelek z fajnymi zainteresowaniami. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Syria- siedzę #!$%@? na mirko i chwalę Assada ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeżeli już jest jakiś opis to zazwyczaj albo odnośnik do insta/snapa, albo jakaś niby śmieszkowa durnota typu "lubię frytki z kepuczem, reszty się dowiedz" albo jakiś tekst ziejący wręcz ironią czy mający pokazać jaką to zimną suką jestem i jaka to jestem samowystarczalna, i w sumie to facet mi
Za każdym innym razem po kilku dniach rozmowy na Tinderze, konwersacja się urywała, ale... nadzieja we krwi ;)