Aktywne Wpisy

mirko_anonim +516
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#feels #rodzicielstwo
Mając 30 lat stałam się jednocześnie wdową i matką. W ciągu jednego miesiąca pochowałam męża i urodziłam dziecko. Mój mąż nie zdążył poznać swojego syna. Nowotwór był na tyle zaawansowany, że każda godzina życia była na wagę złota. Ostatnio przyszedł do mnie nasz prawie 4 letni syn i zapytał się czy pójdziemy do taty, bo chce mu wręczyć zaproszenie do przedszkola na
#feels #rodzicielstwo
Mając 30 lat stałam się jednocześnie wdową i matką. W ciągu jednego miesiąca pochowałam męża i urodziłam dziecko. Mój mąż nie zdążył poznać swojego syna. Nowotwór był na tyle zaawansowany, że każda godzina życia była na wagę złota. Ostatnio przyszedł do mnie nasz prawie 4 letni syn i zapytał się czy pójdziemy do taty, bo chce mu wręczyć zaproszenie do przedszkola na

Koronanona +19

źródło: comment_Rhqelu6oZilaz8OXegUL7yynO7JnsoAZ.jpg
PobierzCo to za ustrojstwo?
LEDa odlutowałeś?
Pochwalisz się oprogramowaniem i układem? Z chęcią przejrzę - mam w planie zrobić coś w tym stylu tylko na "baterii pastylkowej" i chyba na esp32.
Bo nie chciało mi sie szukać skryptów itp. Zarządzanie poprzez www
Samo sie wybudza, wysyła wynik z temp na thingspeak i usypia.
Led zostawiłem zobaczymy jaki wpływ to bedzie miało.
Układ prosty w sumie.
źródło: comment_uOU7FQnjuj8yzjCrKeNGMSdZAeenscTv.jpg
Pobierz@kwanty: chyba max 2 tygodnie bez leda bo tam jednak mało jest mAh
Według: http://download.arduino.org/products/UNOWIFI/0A-ESP8266-Datasheet-EN-v4.3.pdf prawdziwy deep-sleep pobiera 10 uA czyli na 1000 mA baterii powinien działać 100000 godzin czyli około 11 lat. Tylko to oznacza wyłączenie wszystkich peryferii - nie wiem jak wtedy z RAMem, czy za każdym razem program nie trzeba ładować z flash, etc...
Dałeś jakiś stabilizator 3,3V?
Dalej działa po 1tyg?
Jak długo ostatecznie wytrzymało ?
Podłączasz esp bezpośrednio do 18650 ?