Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +281
30-letni koleś na wykopie: będę robić pompki i brzuszki, nigdy nie ćwiczyłem i nie byłem na siłowni.
Wykopki:
-To bez sensu
-Bedziesz mieć wadę postawy
-Na pewno robisz źle brzuszki
-Ale challenge z d--y
Wykopki:
-To bez sensu
-Bedziesz mieć wadę postawy
-Na pewno robisz źle brzuszki
-Ale challenge z d--y
źródło: temp_file3319126131157460459
Pobierz
Często jak słyszę, że ktoś studiuje i pracuje to mam w głowie wyobrażenie, że jest na kierunku, na którym wystarczy obecność, albo nawet i nie, żeby zaliczyć większość przedmiotów i nie wymaga on pracy własnej. Wzięło się to stąd, że jak sam byłem na studiach, to pochłaniały one tyle pracy i wkładu własnego po godzinach, że dorzucenie do tego jeszcze pracy było moim zdaniem niemożliwe. A ci, którzy próbowali pracować, to albo

jak miałem 12lat to modne były magnesy, które podrzucalo sie w powietrze i brzęczały
15 lat, gumka w kształcie półsfery, rzucales to o powierzchnię płaska i odbijało się
Wcześniej wszyscy chodzili z jojo a jeszcze wcześniej z takimi plastikowymi kulkami na sznurku które odbijały się wydając głośny stukot, albo świecące podeszwy w butach w latach 90, zdjęcia w z psim ryjem na Snapchacie, wyzwania na YouTube
Ot, taka zabawka żeby się odprężyć w pracy - fajna. Wiem że nauczycielki pracujące z ciężką młodzieżą (asperger,
K---a co to za gówna, wiszo na drutach elektrycznych i mi prąd w domu ucina.
źródło: comment_EJwFYnDPgSz7PxreyxQDh8pHs40EQKzO.jpg
PobierzOgólnie nie rozumiem fenomenu tego, ale jak wziąłem od kuzynki dzisiaj to bawiłem się bite 30 minut podświadomie ;d
Btw, my też mieliśmy spinery, też się tylko kręciły
źródło: comment_hhWPc0EkPfRONsqxaS05C8UUm5XS4pcK.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora