Wpis z mikrobloga

@CzlowiekXD to taka moda, przeminie
jak miałem 12lat to modne były magnesy, które podrzucalo sie w powietrze i brzęczały
15 lat, gumka w kształcie półsfery, rzucales to o powierzchnię płaska i odbijało się
Wcześniej wszyscy chodzili z jojo a jeszcze wcześniej z takimi plastikowymi kulkami na sznurku które odbijały się wydając głośny stukot, albo świecące podeszwy w butach w latach 90, zdjęcia w z psim ryjem na Snapchacie, wyzwania na YouTube
  • Odpowiedz
@Damian1998: Widzisz różnicę między yoyo którym można robić różnorodne tricki, trenować, robić widowiskowe pokazy, a małym ledwie widocznym gównem obracającym się na palcu?
  • Odpowiedz
@Tosiek14: możesz kręcić trzymając za środkowe łożysko, ćwiczyć oddech rozpędzając spinnera trzymając go za środkowe łożysko, ćwiczyć palce trzymając za boczne łożysko i napędzając spinnera palcem serdecznym tej samej dłoni np. - a to nie jest takie łatwe bo ciężko tym palcem nadać od razu taką siłę spinnerowi żeby się fajnie zakręcił.

Ot, taka zabawka żeby się odprężyć w pracy - fajna. Wiem że nauczycielki pracujące z ciężką młodzieżą (asperger,
  • Odpowiedz
@CzlowiekXD: kupione parę tygodni temu w Belgii za trochę ponad 5 euro, w średniej wielkości sklepie z zabawkami w belgijskim miasteczku - wiem że tam w parę dni zszedł nakład 20000 sztuk ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@CzlowiekXD: Chodzi o to, że przy produkcji przemysłowej, zostają czasem różne odpady albo części, które z powodu niskiej jakości nie nadają się do produkcji. Te szpeja przerabia się na zabawki. Hula-hop, to były pozostałości z izolacji do kabli, to obecne szpejo, to jakieś odrzuty z produkcji łożysk tocznych ;)
  • Odpowiedz
@Tosiek14: Widzisz różnicę między spinnerem którym można robić różnorodne tricki, trenować, robić widowiskowe pokazy, a małym ledwie widocznym gównem obracającym się na sznurku? ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz