Wpis z mikrobloga

#oswiadczenie

Wrzucam przerażające jak dla mnie wyznania Nymfy związane z tym że Isamu ją szantażował, groził jej i zabraniał publikować swoje filmiki na #polskiyoutube. Istnieją jeszcze nagrania których zwyczajnie nie mogę jeszcze udostępnić z innymi osobami które potwierdzają słowa Nymfy. Mam nadzieję że pomoże to w jakiś sposób w rozwiązaniu tej sytuacji.

https://www.wykop.pl/link/3764249/wyznanie-nymfy-na-temat-isamuxpompa-ponizal-grozil-i-szantazowal/

Osoby zainteresowane tematem - Lista:

Inne grupy które może to interesować i staram się do nich dotrzeć:
#danielmagical #mahonek #medusa

Via: @osoba_publiczna wstawiam teraz, może więcej osób zobaczy
  • 15
@MokreStupki: Ja już się dorobiłem jakieś nerwicy przez tych patusów, zawsze kontrolowałem treści oglądne przez moje dzieci, ale teraz to #!$%@? jakieś gestpo jestem. Wpadam nagle im o pokoju, albo historie przeglądarki sprawdzam. Jak nie znam typa co oglądają to sprawdzam kto to taki. #!$%@? się z tym już czuje :(
@MokreStupki: Jezu serio... Typiara wiedziała w co sie pakuje, mówi o tym że była jego kochanką jak był z poprzednią żoną. Mówi że nic przy dziecku nie robił ale zaszła z nim drugi raz. Pchała się do niego #!$%@? wie po co, po kase? po fejm? I dostała za swoje, jak się nie myśli to się cierpi. Moim zdaniem jest na równi z karynami które zachodzą z Sebkami spod bloku a
@lakukaracza_: a mnie to dalej nie obchodzi, trzymaj się tematu wpisu albo GTFO elitarna pomarańczko.
@xDawidMx: Wiesz że typ pizgał swoją poprzednią żonę, jest wulgarnym prymitywem, zdradzał swoją żonę itp itd Co robisz?
A) omijasz go łukiem
B) wiążesz się z nim, rodzisz mu jedno dziecko przy którym nic nie robi, obraża Cię w ciąży itp. zachodzisz w drugą ciążę, uciekasz i robisz drame na necie.

Naprawdę poziom karyn spod