Aktywne Wpisy
OVHcloud +72
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
mickpl +375
Stano pedzioł w Kanale Zero, że nie ma pojęcia jak zrobić materiał o lobbingu co do dopłacania deweloperom, dłuższy niż 15 minut, żeby był interesujący i żeby było w ogóle o czym gadać.
No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD
Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.
#nieruchomosci
No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD
Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.
#nieruchomosci
Co rozumiem przez określenie Rowerowa Stolica Polski?
1. Największa liczba regularnych rowerzystów na 1000 mieszkańców
2. Łączna długość dróg rowerowych w stosunku do liczby mieszkańców
3. Przyjazność miasta względem rowerzystów
4. Szeroko pojęta kultura rowerowa w danym mieście
Które polskie miasto osiąga procentowo najwyższe wyniki w 4 powyższych punktach? W którym mieście czuć, że żyje rowerami, a rowerzyści są nierozerwalną częścią tkanki miejskiej? Głosujcie!
Wszyscy plusujący wezmą udział w losowaniu nagrody niespodzianki ufundowanej przez naszego sponsora (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) #rozdajo
#rower #rowery #ankieta #pytanie
Które polskie miasto zasługuje twoim zdaniem na tytuł Rowerowej Stolicy Polski?
To 167/1000
Swego czasu media okrzyknęły ją najkrótszą drogą rowerową w Polsce
PS Przypominam, że rywalizacja ECC trwa do końca maja! W chwili obecnej na prowadzeniu jest Gdańsk!
http://www.green-projects.pl/2016/10/miasta-dla-rowerow-ranking-2016/
#rzeszow mocno najwięcej km ścieżek na mieszkańca, w ankiecie nie ma = ankieta c--j i mój głos idzie na Sępólno Krajeńskie
+ 1 Rzeszów
No ale ludzie najwyraźniej lubią jechać pod górkę bo potem można zjechać z tej górki. A teraz latem chłodny wiatr to zaleta. Błoto w
To było zbyt proste zadanie. Zapytał byś jak dojechać rowerem na
Widzisz, czasami najprostsze rozwiązywanie jakoś tak umknie człowiekowi. Wiem, że ta trasa nie do końca oddaje twoja, ale już mi się nie chce chrzanić z dodawaniem kolejnych punktów na komórce. Sens oddaje.
I tak, faktycznie jadąc tędy będzie wygodnie, bo jak sądzę na większości trasy jest dość nowa, ale rozwiązanie mocno nieintuicyjne, Googla ciężko w ogóle zmusić do wykreślenia tej trasy.