Wpis z mikrobloga

Mireczki, pisze do mnie loszka na #tinder. Insta niepodpięty, ale i tak udało mi się ją wystalkować, co się okazuje, ma chłopaka, a teksty, które do mnie wysyła i chęć sspotkania (chyba nie tylko na wypicie kawy ( ͡° ͜ʖ ͡°)) na to nie wskazują. Denerwuje mnie strasznie takie coś, bo kiedyś moja była różowa zrobiła mi tak samo, tylko że jeszcze nie było tych wszystkich tinderów. Może powinienem napisać do jej chłopaka i powiedzieć jak wygląda sytuacja, że szlauf chce mu przyprawić rogi? Czy zostawić go w niewiedzy? Bo jak nie ja to pewnie nawinie się zaraz następny. A może umówić się z nią i powiedzieć temu typowi, żeby to on przyszedł na spotkanie zamiast mnie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#podrywajzwykopem #zwiazki
  • 172
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@zydomasonski_lewak Tylko jak będziesz do niego pisał to weź to zrób tak, żeby wszystko nie obróciło się przeciwko Tobie. Różni są ludzie i równie dobrze do może być seba, który będzie Ci chciał n-----ć. Opisz wszystko dokładnie i dodaj screeny z rozmów. Napisz, że ją wystalkowałeś na ig, a że nie jesteś chujem to do niego piszesz, ogólnie to ja bym tak zrobił, bo widziałem jak niektórzy na wykopie pisali "elo
  • Odpowiedz
@hornysausage: hohoho jacy rycerze honoru. Co tu ma jedno do drugiego? Gdyby to był kolega/przyjaciel/znajomy - inna sprawa. Małżeństwo - już totalnie inna. Ale co mnie obchodzi jakiś inny nieznajomy koleś? Większość z was jako pierwsza by chyba sobie teczuszki zakładała. Niczym nie różnicie się od bab co na parapecie na poduszcze wyglądają na podwórka a potem z koleżanką w sklepie opier*ą d--y innych. Jak pożyjesz dłużej to zobaczysz,
  • Odpowiedz
@jamaicaknight: no ok, jedni maja moralnosc, donoszą na tych co powodują r--------l spoleczenstwa, a ty kryjesz, usprawiedliwiasz i korzystasz bo jesteś taki sam jak one. nie myslisz ze dzieki temu np twoja corke moglbys wychowac o podobnych zasadach. jak mozesz to się k--w i zwal winę na faceta. syn? ruchaj bo tobie ma byc tylko dobrze, nie innym, mozesz niszczyc zwiazki, rodziny. baby maja bardzo latwy dostep do seksu i
  • Odpowiedz
@jamaicaknight: i jeszcze cos. to nie tak ze ruchaj a ona i tak z nim nie bedzie. skad ty wiesz? po pierwsze moze miec wiele bolcow na boku i go oklamywac, wykorzystywac. c--j, wez sie wczuj ze jestes na jego miejscu i jestes dymany przez lalę. drugo. nie uczysz nic a nic odpowiedzialnosci tych bab za swoje decyzje, tylko zwalania winy na innych i długofalowo to faceci sa ci zli
  • Odpowiedz
@jamaicaknight: To co napisales pokazuje jak wielkim ignorantem jestes. Nigdzie nie napisalem ze op ma ratowac zwiazek. Sytuacja o ktorej rozmowiamy zaklada ze wiesz ze laska ma faceta (to co napisales na koncu ma sie nijak do tej sytuacji). W moim mniemaniu to ze wiesz ze dziewczyna by z Toba zdradzila jest conajmniej niefair dla jej partnera. I nie musze chodzic po swiecie dluzej (juz troche chodze) zeby wiedziec co
  • Odpowiedz
A może umówić się z nią i powiedzieć temu typowi, żeby to on przyszedł na spotkanie zamiast mnie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@zydomasonski_lewak: umów się z nią, usiądźcie sobie gdzieś w knajpce i niech typ wtedy przyjdzie i niby przypadkiem was spotka.
  • Odpowiedz
A nie przychodzi wam do głowy, że ta dziewczyna tkwi w koszmarze związku z tym kolesiem, nie potrafi się wyrwać, a tinder to być może ostatnia deska ratunku dla niej?!

@pogop: no to super sposób sobie znalazła na wyrwanie się z koszmaru, szukać faceta na portalu do ruchania. Wiesz co? Raz się takiej dałem nabrać, jak to jej źle i w ogóle nie potrafi się wyrwać ze związku, a że
  • Odpowiedz