Aktywne Wpisy
lord-nihilus +179
pogop +193
Wtem! Na grupie, gdzie artyści sprzedają swoje obrazy XD
#madki #pieluszkowezapaleniemozgu #heheszki #humorobrazkowy #malarstwo #sztuka #art #obrazy
#madki #pieluszkowezapaleniemozgu #heheszki #humorobrazkowy #malarstwo #sztuka #art #obrazy
Wiele kobiet #rozowepaski ma pretensje do facetów że myślą tylko o jednym i że juz na 3 randce chcą segzu i bliskiego kontaktu signalizując to w sposób bezpośredni. Nic dziwnego. Po stosunku zauważyłem że kobieta tak jakby zaczyna bardziej się angażować w relacje bo w końcu odbyli wspólnie coś bliskiego, zaczyna dostrzegać atrakcyjność u faceta i jego odwage oraz bezpośredniość. To że ma swoje zdanie i że wie czego tak naprawdę chce i że nie jest cipą który na wszystko przytakuje. Nawet zachowanie typowego seby który olewa dziewczyne ma naprawdę lepszy wpływ na relacje niż facet który poświęca duuużo czasu kobiecie. C-----o jesteśmy zaprogramowani ale tak to działa. Dzięki temu w oczach kobiety facet jest kimś tajemniczym, kimś kogo warto poznać bardziej i rozgryźć i przyciągnąć do siebie na stałe, kimś kto ma po prostu jakieś życie i nie stawia kobiety ciągle na pierwszym miejscu. Sam w to troche nie wierzylem dopoki się nie przekonałem.
Byłem troche do tego przeciwnie nastawiony i wolałem poznawać swoją "partnerke" wyjeżdzając na rozne wspolne wypady i za bardzo nie dawając sygnałów że zależy mi na seksie czekając po prostu aż w końcu otrzymam konkretny sygnał, ale wiem że było to głupie podejście. Przejechałem się na kilku relacjach i zmarnowałem miesiące życia poświecając swój czas tylko na jednej kobiecie będąc grzecznym chłopakiem, ale nie jakoś bardzo, miałem pewne granice i nigdy na smyczy nie byłem. Byłem w wielu sytuacjach w życiu kiedy po probie podjecia sie tematu "nas" ciągle słyszałem że ona potrzebuje czasu, ze jeszcze nie wie czego chce, ze to musi przyjsc naturalnie i ze wszystko musi przemyśleć. Slyszycie takie słowa? Stawiajcie wszystko na jedną karte i jesli jej to nie odpowiada uciekajcie. A ja zamiast pokazać że mam jaja i pokazać że ja z tym kończe tkwiłem w tym czymś miesiąciami licząc że to się zmieni a nic sie nie zmieniało ( ͡° ʖ̯ ͡°) Pewnego razu sytuacja dobiła mnie dobitnie kiedy dowiedziałem się od kumpla że dziewczyna z którą się umawiałem, po imprezie chyba juwenaliach wróciła do domu z kumplem i że wchodząc do taksówki byli bardzo upici i rozbawieni. Nastepnego dnia juz wiedzialem do czego u nich doszło. Ale to było rok temu i moje podejście zmieniło się. W dużym skrócie warto mówić i pokazywać czego się chce, s--s jest zajebistym łącznikiem i prostą ścieżką do szybkiego związku, a co dalej z tego wyjdzie to juz zalezy od was. I nigdy przenigdy nie wypowiadać słów że wam na kobiecie zależy, czy ogólnie na relacji. Nigdy! Wiele kobiet słyszało te słowa w poprzednich związkach i one w żaden sposób nie działają a tylko pogarszają sytuacje bo wiedzą że facet jest naćpany zauroczeniem i z góry uznają go za mało atrakcyjnego i potrzebującego kogoś na siłe. Nawet jesli zwiazek niemialby trwać wiecznie przynajmniej wiesz ze probowales i ze zrobiles cos wiecej niz przecietny przegryw wchodząc ciągle w friendzone. Lepiej się sparzyć i próbować z innymi kobietami niż tkwić w czymś niewiadomym Takie jest życie. Trzeba nauczyć się zarządzać ryzykiem. Kobiet jest dużo i zawsze jest duża szansa na znalezenie odpowiedniej.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
ale to jest 100% prawda, własnie takie podejscie jest xD