Aktywne Wpisy

damienbudzik +307
Czy niektórzy naprawdę nie słyszą swoich myśli? Lol, w jaki sposób oni "myślą" w takim razie?
#ciekawostki #pytanie #pytaniedoeksperta #mozg #myslenie #niebieskiepaski #rozowepaski
#ciekawostki #pytanie #pytaniedoeksperta #mozg #myslenie #niebieskiepaski #rozowepaski
źródło: blabla
Pobierz
ElectroNICK +176
Mam w pracy nowego kolegę z Turcji, wierzy w Allaha. Codziennie się modli na tej macie na podłodze itp. No i w kiblu pojawiła się butelka. Myślałem że to śmieć to wywaliłem. A on podchodzi do mnie i się pyta czy to ja wywaliłem butelkę, oczywiście powiedziałem ze tak bo to śmieć. A on mi tłumaczy że tą butelką podmywa sobie dupę bo inaczej ma sklejone poślady xD Także jak macie w

Próbował ktoś z was podłączyć pulsometr od Mi Band2 do Endomondo lub Runtastic? Próbowałem i niestety bez rezultatów (na iOS). Może jest jeszcze jakaś inna apka do biegania gdzie można podłączyć opaskę nieoficjalną?
Ostatnio korzystam z oficjalnej aplikacji Mi Account ale chciałbym sobie przenieść te biegi jakoś do Endomondo a najlepiej od razu korzystać z ficzera na Endomondo lub Runtastic.
Jeśli znacie jakieś protipy to śmiało zarzucajcie. ( ͡º ͜ʖ͡º)
#miband2 #bieganie #endomondo #runtastic #ios
@MatthewDuchovny: Nie wiem jak na iOS ale na Androidzie żeby dział musisz przed treningiem włączyć w mifit trening "bieganie" i wtedy w innych aplikacjach będzie się pokazywał puls. Tak przynajmniej działało dla 1s
Ogólnie to polecam tą aplikację: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mc.miband1&hl=pl mi z endo działa świetnie (normalnie pulsometr mam ustawiony na 30 minut, a na trening przełączam na pomiar ciągły, wtedy endo sobie pobiera wyniki poprawnie).
dzięki
U mnie niestety w Endomondo ustawienia wyglądają trochę inaczej i nic nie wykrywa :(
Podobnie z Runtastic.
Cóż może będę używał po prostu mi fit w nadziei, że wprowadzą więcej opcji.
Na andrucie nie wykrywa opaski jako pulsomertu
@kfasu: Na Andrucie wykrywa ale nie użyje pulsometru bo uruchomić go trzeba specjalnymi komendami które wydaje np mifit