Wpis z mikrobloga

@lukaszlukaszkk: To ze sobą sypiajcie, nikt nie broni, nie jest to przestępstwem, korzystajcie z życia. Wiele jest takich związków i nie ma w tym nic złego. Uczulam tutaj w swoich wpisach kiedy zabawy z małoletnimi mogą mieć przykre konsekwencje i autor wątku podał idealny przykład. Gorzej tylko gdyby takiej dziewczynie zaproponował wyjście na jointa i później s--s, to już stanowczo odradzam, bo udostępnianie narkotyków i małoletnie to bardzo niekorzystne połączenie.
  • Odpowiedz
@20917: rrrrwa a tak się cieszyłem, że rzuciłem matmę i poszedłem na infę...

@agaciksa: cześć mała, potrzebuję się podszkolić z języków europy zachodniej, jeśli wiesz co mam na myśli ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@I4mL0: seksualnie z pewnością nie, psychicznie też można powiedzieć oczywiście że nie tak samo jak 37 latka, ale powiedzenie, że jest niedojrzała i tłumaczenie w ten sposób absurdalnego/nieodpowiedzialnego zachowania jest niepoważne, biorąc pod uwagę, że potencjalnie ta osoba za rok może wykonywać poważną pracę i może chociażby prowadzić samochód, oraz wstąpić w związek małżeński. To wymaga mózgu większego niż ziarnko grochu i zdawania sobie sprawy z podejmowanych decyzji, przecież nikt
  • Odpowiedz
@Frank_Parker: Okej ale umówmy się że jest mniej 37 latek które działają w ten sposób niż 17 latek. Takie gówniary które proponują s--s za korki z matmy raczej nie są na tyle dojrzałe emocjonalnie, psychicznie ani seksualnie żeby nie zakochać się albo przynajmniej nie o-----ć czegoś jak sobie nagle coś ubzdurają. Wystarczy że właśnie zakocha się, zostanie odrzucona, uderzona w ego, albo opowie o tym koleżance która rozpowie to w
  • Odpowiedz
@I4mL0: Sama prawda w tym co napisałaś, ale według mnie takie zachowanie to ciągle n----------e mózgowe. Prawie każdy był kiedyś zakochany i prawie każdy kiedyś czuł się odrzucony, ale oskarżanie o g---t którego nie było nie może być tłuamczone niedojrzałością, bo to n----------e w najczystszej postaci i powinno być mocno piętnowane, bo oskarżenia o g---t i pedofilię w otoczeniu bardzo łatwo się rozchodzą.
  • Odpowiedz
@avvar: Hmm? Już chyba prościej pisać nie umiem. Chyba muszę jakieś rysunki, albo nauczyć się robić. S--s z małoletnią/małoletnim w zamian za usługę jest karany.
  • Odpowiedz