Wpis z mikrobloga

Mireczki sprzedam wam protip jak podnieść ciśnienie bez użycia kofeiny. ( ͡° ʖ̯ ͡°)

https://www.youtube.com/watch?v=b1ydmxVNHDQ

W plecaku na tylnym siedzeniu miałem tablet z aktywnym piórkiem HP które uległo uszkodzeniu przy upadku. Żebym od razu zauważył to bym gonił gościa a później mu 'wsadził' to piórko w oko, chroniąc innych zmotoryzowanych przed takim "kierowcą".

#g1wh #kamerasamochodowa #katowice #polskiedrogi
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@NormalnyJa: Wiem, po części moja wina że straciłem drogą zabawkę. Jednak fotele w moim aucie są mocno "wyprofilowane" i jeszcze nigdy plecak nawet przy mocniejszym hamowaniu mi z nich nie spadł. Tutaj problem leżał (Oczywiście poza ślepym kierowcą skody) w gazecie leżącej pod plecakiem na fotelu. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@putinn: jeżdżę tam codziennie, ale to co wyprawia się w dni robocze przekracza już pewne granice... rozumiem że nie każdy wie że prawy pas stoi, a środkowy stoi przez cwaniaków wciskających się na centrum, ale wciskanie się na lewy pas w ciąg jadących aut miłe nie jest...
  • Odpowiedz
@NormalnyJa: @JanuszProgramowania:
Ja się zastanawiam czy nie zgłosić gościa na policję, może jakiś mandat gościa ostudzi. Szeroki kąt tego nie pokazuje ale było naprawdę blisko.

Akurat jestem wyczulony na takich więc jak tylko zaczął się zbliżać do krawędzi to już miałem nogę nad hamulcem.

Gazetka nie byle jaka bo był to katalog z castoramy ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@iron_fox2: bywało i tak.. I to najczęściej przez jakąś głupią stłuczkę przy zmianie pasa gdzie dwa autka się pocałowały i WINNEGO BRAK! Trzeba czekać na policję a tysiąc samochodów może poczekać.
  • Odpowiedz