Wpis z mikrobloga

@Solonez: ja nie mam żadnego problemu z moim dostawca (talktalk) jest taka zasada ze oni nie moga podać zadnych danych naszych takie jest prawo. VPN bedzie chodzic ale tylko płatny bo darmowy bedzie przycinać.
@kodiwpigulce_pl: kolega Solonez troche przesadza bo te wszystkie przepisy sa odnośnie streamowania i sprzedawania boxów z wtyczkami (a i tak ich pełno na amazonie czy ebayu). Jesli chodzi o ogladanie nie ma problemu. Takze
  • Odpowiedz
@johnmorra No właśnie od dwóch tygodni oprócz sprzedaży nielegalne w UE jest też streamowanie, podparli to tym że tworzona jest kopia tymczasowa w pamięci RAM lub folderze tymczasowym. Wiadomo że nie będą z urzędu tego ścigać ale prywatnie zawsze można wyłapać proces, poza tym bardziej mnie martwi kwestia ochrony prywatności na którą ten rząd dybie od czasu referendum.
  • Odpowiedz
@Solonez: zauwaz ze tylko UK prasa p------i i straszy ludzi a przeciez to prawo weszlo w całej EU. W podanym artykule jest tylko o sciaganiu i sprzedawaniu. Jak ogladasz IPTV czy filmy online to nie sciagasz tylko odtwarzasz. Dlatego kazdy to wykorzystuje i ma w dupie bo sciagac a ogladac to co innego :)
  • Odpowiedz
@johnmorra: No wlasnie nie bardzo...

Are pirate streams a copyright violation by the USER? The answer appears to be yes.

To o czym piszesz bylo nielegalne od zawsze dlatego nielegalni nadawcy dla dreamboxow byli j----i pradem.
  • Odpowiedz