Aktywne Wpisy
ATAT-2 +944

Zartos_Larpiarz +539
Pamiętacie może to zdjęcie gdzie na tle starego szpitala z odpadającą elewacją stoją dwie fury warte kilkaset tysięcy?
No to ten filmik co jest w gorących, gdzie młoda lekarka zrobiła wszystko podczas dyżuru czytaj o---------a się to jest właśnie ten sam szpital xDD Porównajcie sobie logo. Arion szpital Biłgoraj. Tam to serio niezłe kwiatki muszą się dziać jak takie aparaty tam pracują xD
#lekarski #lekarz #lekarz100k
No to ten filmik co jest w gorących, gdzie młoda lekarka zrobiła wszystko podczas dyżuru czytaj o---------a się to jest właśnie ten sam szpital xDD Porównajcie sobie logo. Arion szpital Biłgoraj. Tam to serio niezłe kwiatki muszą się dziać jak takie aparaty tam pracują xD
#lekarski #lekarz #lekarz100k
źródło: obraz
Pobierz

![Gdyby Polska miała euro, wzrost PKB mógłby runąć [BADANIE]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/7d830eb768f5d9610536891d2a4e40902ca3957dfd4c370f70422c5c3416406b,q80.png)

#sql
#python
#naukaprogramowania
x = 1
c.execute('SELECT * FROM my_procedures WHERE ROWID = (?)', (x))
jak to zmienić żeby można było odwoływać się do wiersza poprzez zmienną?
ValueError: parameters are of unsupported type
c.execute('SELECT * FROM my_procedures WHERE ROWID = 1')
odwołuje mi elegancko do 1 wiersza
ROWID to specjalny format danych; identyfikator konkretnego wiersza w całej bazie danych; przykład podałem wcześniej więc nie możesz zrobić x=1; jakbyś powiedział dokładnie co chcesz zrobić to bym mógł podpowiedzieć jak rozwiązać
mam pole tekstowe w oknie programu i po naciśnięciu buttona ma pokazywać kolejne zawartości wierszy z bazy danych.
c.execute('SELECT * FROM my_procedures WHERE ROWID =?', x)
Wydaje mi się, że próbujesz przekazać inta jako jakiegoś dziwnego tupla ;)
twoje rozwiazanie wywala
ValueError: parameters are of unsupported type
czyli to samo
w tupli gdzie jest jedna wartość musi być przecinek i wtedy bez problemu możesz to przekazać