Aktywne Wpisy
korell +30
Mam 28 lat i od dłuższego czasu myślę o przebranżowieniu się do jakiegoś normalnego zawodu, mam już dość pracy z patusami. Od dziecka interesuje się komputerami, instalowałem gry z crackiem, zawsze lubiłem kombinować, pomagałem wszystkim ciotkom z komputerem. Gdy było trzeba to konfigurowałem routery, a w liceum wymiatałem z excela, później studia i praca w kołchozie. Oczywiście znam dobrze angielski i mam A2 z niemieckiego, od czego zacząć naukę, żeby znaleźć jakąś

uncle_freddie +56
Każdy Mundial to święto piłki, ale jak myślę, że za rok czeka nas ta hamburgerowa udręka z tandetnym guwnoshow, niepunktualnością i przesuwaniem godzin meczów i możliwymi stypami na trybunach, to odechciewa mi się wszystkiego
#mecz
#mecz

Moja znajoma weganka napisała na fejsie, że jeśli musielibyśmy sami zabijać zwierzęta, to nie jedlibyśmy mięsa. Cóż, jeśli musielibyśmy sami sobie składać komputery, to by nie siedziała na fejsie.
Komentarz usunięty przez autora
@AwizisieAkat: Zmienił się, ale nie bezpowrotnie. Nawet największy korpośmieszek po kilkunastu ubojach przyzwyczaiłby się do mordowania zwierząt i traktował to na równi z koniecznością obrania ziemniaków na obiad. Moralność jest generalnie kwestią przyzwyczajenia.
@balatka: Szkoda że nie byłaś taka akuratna i elokwentna jak trzeba było wysłać paczkę dla odbiorcy w X edycji Wykopoczty ( ͡° ʖ̯ ͡°)