Aktywne Wpisy

Nie_fair +4
Zastanawiam się czy istnieje jakaś alternatywa jedzenia tzn jakiś produkt w formie płynnej albo w tabletkach który zawiera wszystkie składniki potrzebne do podtrzymania funkcji życiowych ale żeby nie miało zbytnio smaku i zapachu, chodzi mi o to by odzwyczaić się od tradycyjnego pokarmu który wymaga przyrządzenia i dodawania składników oraz wymaga czasu na spokojne spożycie.
Niby są te koktajle huel ale czy można wyłącznie na nich opierać swój tryb odżywiania ? Jakieś
Niby są te koktajle huel ale czy można wyłącznie na nich opierać swój tryb odżywiania ? Jakieś

Umeraczyk +11
Zrobiłem se przerwę na szynach
źródło: temp_file1643934108740280543
Pobierz

Moja znajoma weganka napisała na fejsie, że jeśli musielibyśmy sami zabijać zwierzęta, to nie jedlibyśmy mięsa. Cóż, jeśli musielibyśmy sami sobie składać komputery, to by nie siedziała na fejsie.
Komentarz usunięty przez autora
Meritum mego wpisu to łepek = cel czy to pneumatyk czy siekiera cel jest tylko jeden
I jeszcze te porównanie składania komputera do mordowania czujących strach i ból niewinnych zwierząt, które ludzie obecnie zabijają wyłącznie z własnej egoistycznej zachcianki. Rzeczywiście bardzo błyskotliwe i logiczne.
źródło: comment_JjUiXybI1e5yWpW4y7VQt9rEpbg1nWAG.jpg
PobierzI mówię to z perspektywy człowieka, który z własnego egoizmu i przyzwyczajeń nie wyparł się całkowicie spożywania