@ChinskiSputnik99: Mnie tylko przeraża że model biznesowy IPP się sprawdza i on sobie dobrze z tego żyje. Jego żona też już ma tam swoje programy ( ͡°ʖ̯͡°)
@ChinskiSputnik99: nie sposób się nie zgodzić z diagnozą politycznego zgonu pana Mariana. Co innego jednak przykuło moją uwagę. Oglądaliście może jego rozmowę z Gozdyrą na Polsacie? Jeśli nie, szczerze polecam. Prosty chłop, którego można by merytorycznie rozjechać walcem na tysiąc sposobów, jednak intelektualnie pani redaktor nie dorasta mu do pięt. Kompletne żenua. Kompletna porażka rozumu. Marian "odejszedł" na zasłużoną emeryturę, a pani Agnieszka dalej pokazuje swą pustą głowę na antenie.
@ChinskiSputnik99: No widzisz, po Marianie jedziesz i zaciekle go atakujesz wylewając swój jad w jego stronę, a takie PO leje na ciebie ciepłym moczem, które to jest większym zagrożeniem dla twoich interesów. Trwonisz siły i czas na atakowanie nie tych co trzeba.
@Lotczyk: @janusz002: @yahoomlody: On się z tym pastorem zadawał już od czasów kiedy jeszcze razem byli w UPR-ze. Chojecki był wtedy przewodniczącym okręgu lubelskiego a Marian startował do PE w 2009 roku pod hasłem "Swój chłop do Europarlamentu".
Komentarz usunięty przez autora
Trwonisz siły i czas na atakowanie nie tych co trzeba.
@ppiasq
@Burnaby
@janusz002
Za 30 srebrników sprzedał
źródło: comment_9Dap0SeV2MBNyhGKwWnYAeliGMdvrgEo.jpg
Pobierz