Wpis z mikrobloga

@cevilo: oczywiscie, ze zna. Tylko wskaz taka chorobe, ktora rozwija się w ciagu jednego dnia i prowadzi do takich efektów jakie widzielismy na filmach. Teraz dopasuj te chorobe do mlodej, atrakcyjnej, pracujacej dziewczyny gdzie każdy z jej otoczenia mówił, że była "normalna".
  • Odpowiedz
@mistrz_tekkena: nie jesteś na bieżąco, ponoć długo leczyła się psychiatrycznie, co oczywiście nie oznacza, że dolegało jej coś poważnego. To właśnie młodzi ludzie częściej popełniają samobójstwa. Często atrakcyjni i osiągający sukces. Bo nie wytrzymują presji. Ja nie wiem kompletnie jak było, nie wiem czy była chora, skomentowałem, bo dawno nie widziałem tak idiotycznego komentarza jak twój. Rozpisałeś się o depresji, jakby to była jedyna choroba psychiczna, itd, itd. U osoby
  • Odpowiedz
@Mastersoon: Tak jak 15% polaków, którzy kiedykolwiek byli u psychiatry. Żeby dostać skierowanie do psychologa musisz zarejestrować się u psychiatry. To, że podobno mają jakąś kartę zdrowia z poradni zdrowia psychicznego o niczym nie świadczy.
  • Odpowiedz
@Mastersoon: co jest bzdurą i brednią, to, że 15% osób korzysta z pomocy psychologa, terapeuty, psychiatry? A może to, że żeby w ogóle dostać taką pomoc trzeba być na przynajmniej jednej 10 minbutowej wizycie u psychiatry?
  • Odpowiedz
@mistrz_tekkena: myślę że przyczyny takiej lini TVN mogą być też inne:

Po 1 - jeśli udałoby się sprawę wyjaśnić, pokazałoby to, że taka proaktywna reakcja ma sens, i tym samym - ukazałoby kontrast z tym, jak potraktowano Smoleńsk. To byłaby wielka propagandowa porażka TVN i PO, bo nie ukrywajmy że możemy ich ze sobą utożsamiać. A w momencie, w którym wyjdzie że zrobiono taki raban z powodu psychicznie chorej -
  • Odpowiedz
@mistrz_tekkena: Zgadzam sie z tym co napisales i w interesie Egiptu jest aby to bylo "zwykle" samobojstwo. Niestety potwierdzily sie moje obawy o probe utrudniana/mataczenia zejst strony Egiptu i brak zgody na pobranie wycinkow do badan laboratoryjnych przez strone polska w czasie sekcji. To juz mowi samo za siebie. Boje sie ze teraz tez moga jeszcze zrobic jakichs walek i np. zostawic otwarta chlodnie albo zakonserwowac cialo w formalinie aby
  • Odpowiedz
@1korner: ustalenie detektywa rustkowskiego i biura podrozy sa gowno warte. Wg tego samego raportu b podrozy Magda zachowywala sie dziwnie juz na lotnisku i w samolocie do egiptu. Prokuratura sprawdzila nagrania z lotniska i przesliuchala obsluge i zdementowala to.
  • Odpowiedz
@mistrz_tekkena: stary, życia nie masz, że aż tak się angażujesz w tą sprawę, analizujesz wszystko i wrzucasz na mirko? Są specjalne organy, które się tym zajmują, wrzuć na luz, nie spinaj się tak i nie baw w januszowe śledztwo jak Rutkowski.
  • Odpowiedz