Wpis z mikrobloga

@kipowrot: to znaczy nie mam nic do tego niech sobie jeżdżą, ale niech nie mówią że to wystarcza i wszystkich objeżdżają. Wystarcza? Do dojazdów po mieście, spokojnego wyjazdu jak najbardziej. Ale stwierdzenie że wszystkich objeżdżam i jeżdżę dynamicznie to gruba przesada, no chyba że serio nie macie litości i pałujecie te auta, ale to współczuje wam jeśli doczekacie i ludziom którzy odkupią po was ten zamęczony silnik.
@kipowrot: #!$%@? się do tego biednego Volvo jakby było o co, przecież to podstawowy silnik dla statecznych ludzi. Chcesz latać szybciej, to masz wersję T5 245KM. Może lepiej pochwal się, jakie silniki lądowały w podstawowych wersjach Twojego ukochanego E46. A sorry, nie ma czym, bo 105KM i 12,2 do setki raczej szału nie robią, no chyba, że dla marki pseudo premium czterocylindrowy ultra muł 1.9 to jakiś powód do dumy (
@panicze a co ma za znaczenie jaki silnik laduje w jakim aucie? ( ),
Rozmawiamy o tym, że ten silnik, do tego auta to za mało. Tak samo bym się śmiał z 105KM w E46.
Nie rozumiesz chyba o czym mowa.
@panicze: @kipowrot: Popieram, sam mam golfa 3 w kombi, 1.8 benzyny 75 kuca. Żeby coś wyprzedzić trzeba wyczuć moment i znać auto jak własną kieszeń, bo inaczej można się nieźle zdziwić. Mimo to kocham to auto bo na nim uczyłem się jeździć i wiem ile pokory trzeba. Nie liczy się silnik a kierowca.