Aktywne Wpisy
mickpl +276
Prawilnie przypominam patent na natychmiastowe obniżenie cen mieszkań:
1. Wycofać się całkowicie z deklaracji dopłacania do kredytów, projekt wyrzucić do śmietnika w całości.
2. Zapowiedzieć opodatkowanie posiadaczy więcej niż 3 mieszkań - to jest promil obywateli, bo 98% właścicieli posiada tylko jedno mieszkanie.
Efekty będą widoczne od razu. Nie trzeba będzie nawet specjalnie nic robić XD
#nieruchomosci #mieszkanienastart #ekonomia #gospodarka #wkpinvestments
1. Wycofać się całkowicie z deklaracji dopłacania do kredytów, projekt wyrzucić do śmietnika w całości.
2. Zapowiedzieć opodatkowanie posiadaczy więcej niż 3 mieszkań - to jest promil obywateli, bo 98% właścicieli posiada tylko jedno mieszkanie.
Efekty będą widoczne od razu. Nie trzeba będzie nawet specjalnie nic robić XD
#nieruchomosci #mieszkanienastart #ekonomia #gospodarka #wkpinvestments
Jadę właśnie do pracy i uświadomiłam sobie, że jestem dokładnie takim człowiekiem i w takim miejscu w którym marzyłam kiedyś żeby być. Mam swoje mieszkanie, pracę którą kocham i w której rozwijam się i czerpię nie tylko hajs, mam wspaniałą rodzinę i przyjaciół na których mogę liczyć studiuje znów i rozwijam się a, z głupich i prozaicznych rzeczy mam materialne sprawy takie jak garmin czy katering że nie muszę już liczyć, wpisywać
#motoryzacja #samochody #heheszki
https://www.wykop.pl/wpis/23890181/polak-cebula-heheszki-humorobrazkowy/ nawet murem stoją za tym, że w 2017 roku to wystarczająca moc w aucie za 60k :)
A później "BEZNADZIEJNE SILNIKI PANIE TAKIE CZASY SYPIA SIĘ PO 100K PRZBIEGU TAKIE GÓWNO TERAZ ROBIĄ" a pałują te swoje 120km z bagażem i 4k obrotów przy 140km/h. No dramat.
Ci co są świetni kierowcy i 75konnymi potworami objezdzaja ludzi na trasie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Rozmawiamy o tym, że ten silnik, do tego auta to za mało. Tak samo bym się śmiał z 105KM w E46.
Nie rozumiesz chyba o czym mowa.