Aktywne Wpisy
WielkiNos +48
Eh... zazdrosny i zaborczy mężczyzna - marzenie wielu kobiet. Taki to na pewno kocha i nie zdradza, a, że sam jest mężczyzną to i wie po sobie, że inni mężczyźni patrzą się na każde kobiece piersi bez stanika. Ojciec z resztą potwierdza.
#logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #savoirvivre #stanik
#logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #savoirvivre #stanik
mirko_anonim +246
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
W poprzednim roku do mojego zespołu dołączyły 2 różowe paski. Obecnie obie są w ciąży i siedzą na L4, przy czym pierwsza poszła na zwolnienie w drugim miesiącu, a druga w trzecim xD W związku z tym, że brakuje nam ludzi w zespole, doprosiliśmy się w końcu o dwie nowe osoby na zastępstwo. Prowadzimy obecnie rekrutację i jako osoba, która ma w sumie decydujący głos w kwestiach kwalifikacji technicznych,
W poprzednim roku do mojego zespołu dołączyły 2 różowe paski. Obecnie obie są w ciąży i siedzą na L4, przy czym pierwsza poszła na zwolnienie w drugim miesiącu, a druga w trzecim xD W związku z tym, że brakuje nam ludzi w zespole, doprosiliśmy się w końcu o dwie nowe osoby na zastępstwo. Prowadzimy obecnie rekrutację i jako osoba, która ma w sumie decydujący głos w kwestiach kwalifikacji technicznych,
Zahaczyłem dziś o Białowieżę pod Pułtuskiem, chciałem przy okazji strzelić fotkę z nazwą i wrzucić z jakimś 'śmiesznym' żartem, że oszukali mnie i żubrów brak w tej Białowieży, no ale to takie zadupie, że nawet znaku z nazwą wioski nie było... ( ͡° ʖ̯ ͡°) Przynajmniej sam Pułtusk bardzo ładny, nie bez powodu nazywany jest Wenecją Mazowsza ;)
W tym tygodniu to już 190km!
#rowerowyrownik #100km
model cena i czy mozesz polecic? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bardzo przyjemna maszyna do turystycznego kręcenia kilometrów nie tylko po szosie. Liczyłem jedynie na ciut bardziej wyprostowaną pozycję, no ale tu pewnie wpływ ma jakaś niezbyt proporcjonalna budowa ciała, długie nogi, przez co musiałem mocno wywalić sztycę do góry.
Szerokości i przyczepności życzę Qmplu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
zmieniałeś mostek?