Aktywne Wpisy
mrocznegacie +367
Do wygrania Król Złoty - Zygmunt I Stary
To zwykłe rozdajo.
Losowanko w niedzielę o 16-17
Do tego czasu macie szansę na wygranie tego pięknego banknotu.
Warunek jak zwykle: nie zielonka, plusik oraz koment obowiązkowy (omijam plusujące boty)
To zwykłe rozdajo.
Losowanko w niedzielę o 16-17
Do tego czasu macie szansę na wygranie tego pięknego banknotu.
Warunek jak zwykle: nie zielonka, plusik oraz koment obowiązkowy (omijam plusujące boty)
#heheszki #matura #krakow
I ramiona dłuższe niż łydka? Nie no... Coś tu jest bardzo nie tak.
Ale, aby Ci uzmysłowić. Da się dobrze wyglądać w wieku 18 lat i w sytuacjach codziennych i formalnych. Tak są ludzie którzy są tego nauczeni bądź sami taką wiedze nabyli.
Żebyś się nie zdziwił jak piękne marynarki np. można dostać w Bytomiu na wyprzedażach, które są regularnie po -50%. Ba! Tak młody chłopak mógłby dobrze wyglądać w garniturze z ZARY – gdyż nie potrzebuje hiper wspaniałej wełny i krawca z savile
1 Chyba dawno 18 lat nie miałeś bo w tym wieku się raczej innymi sprawami zajmują ( prawo jazdy, osiemnastki, ostatni rok w szkole) niż patrzeniem za dopasowanymi garniturami, w wieku 18 lat się myśli raczej byle był to garnitur na mature.
2. Jeśli
Oczywiście – taka wiedza jest przekazywana w pewnych domach. O określonym poziomie i sposobie bycia rodziców. Byle kto nie będzie tego nauczony. Zazwyczaj faktycznie takie rodziny mają wyższy status. Ale nie zawsze. Mam znajomych, którzy są z naprawdę zwykłych rodzin a ubierają się doskonale od czasów Liceum. Kwestia potrzeb i przypisywania wagi.
Ja też żyję w specyficznym ośrodku jakim jest Warszawa. I napewno świadomość
Kropka.
@Kayleigh: Ah, to wiele wyjaśnia...
@Kayleigh: i lecimy znowu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kayleigh: Ale burak to wylezie z człeka zawsze, choćby mimochodem w przypadkowej rozmowie o garniturach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak nie dostrzegasz tego że w dużych ośrodkach ogólna wrażliwość na ubiór i dostęp do mody jest większy to nie mamy o czym rozmawiać.
Oczywiście różnica między Warszawą, Poznaniem, Gdańskiem czy tego typu miastami jest znikoma. Ale pojedź do miejscowości <30k mieszkańców lub dużo mniejszej i ta świadomość, i dostęp jest mniejszy. Po
Kocham Warszawę, za to, że jest dużo więcej zajęć w tym mieście, niż rozczulanie się nad źle ubranym
Co do Wisły zobaczę co robie dzis ale padało chyba.
ja nie mogę wyjść, bo mam egzamin, więc robię psa z resztek kartonu i taśmy. Chyba czegoś mi w życiu brakuje.