Aktywne Wpisy

annlupin +24
ciekawe co tam uwas
źródło: annlupin45609
Pobierz
Jednaodpowiedz2 +32
#slubodpierwszegowejrzenia
Kaja = Laweciarz - ona gadatliwa i upierdliwa, on wiecznie hamuje w----a i nie jest miły
Kasia = Inpost - oboje zakompleksieni, nieśmiali, ale chcą chodzić za rękę i się sobie podobają, oboje dziś fajni i przyjemni w odbiorze
Kołcz >Karolina - mówicie co chcecie, ale on wypada o niebo lepiej od tej marudnej, skwaszonej baby. Chłop co prawda beznzesmenuje, ale jest przy tym zabawny, wyluzowany, kreatywny, uśmiechniety i
Kaja = Laweciarz - ona gadatliwa i upierdliwa, on wiecznie hamuje w----a i nie jest miły
Kasia = Inpost - oboje zakompleksieni, nieśmiali, ale chcą chodzić za rękę i się sobie podobają, oboje dziś fajni i przyjemni w odbiorze
Kołcz >Karolina - mówicie co chcecie, ale on wypada o niebo lepiej od tej marudnej, skwaszonej baby. Chłop co prawda beznzesmenuje, ale jest przy tym zabawny, wyluzowany, kreatywny, uśmiechniety i

#heheszki #humorobrazkowy #pytanie
źródło: comment_Rx6Vv7MXKUG0U2sd4rU6BX8iRXJwHpuN.jpg
Pobierzźródło: comment_F0sz6mNaxMHDiSLLdwdC8sph5RJUHgRr.jpg
Pobierzźródło: comment_HSeKhgxViKeOlXNCrGixBhRlz7d2ktvU.jpg
PobierzEhhh, polskie emigracyjne ści**wo robi w UK gorszą wioche, niż cyganie w Polsce :/
Strasznie mnie to boli, że podczas wycieczki do Londynu musze udawać, że jestem z innego kraju niż Polska. A jak już ktoś mnie przyłapie na mówieniu po Polsku, to za wszelką cene chce zaznaczać, że jestem turystą i nie przyjechałem tu sprzątać kibli...
Warto sobie jednak zdać sprawę z tego, że gdziekolwiek jedziesz, reprezentujesz przede wszystkim sam siebie. Normalni ludzie też będą
W sumie masz racje, mam jakiś ogromny uraz do polskich emigrantów w UK ;/
A co do wyjazdow zagranicznych, to zgadzam sie w 100%.
Wolałbym chyba spędzić tydzień w ośrodku dla uchodźców niż tydzień w hotelu z samymi brytyjczykami, którzy wyjechali na wakacje.
Niesamowite, rzygające z balkonu bydło.
Czaicie filmik jak to polaki robaki przyjeżdżają do nas do Maka i wystawiają tam komunię? Bo u nich to takich rzeczy nie ma? :D