Aktywne Wpisy
rales +1998
ZAPLUSUJ TEN WPIS, A ZAWOŁAM CIĘ ZA 8 LAT
Tak aktualnie prezentuje się najdroższa 11. (wg transfermarkt) zawodników mających nie więcej niż 18 lat.
Zobaczymy za 8 lat, gdy chłopaki będą mieli po 26 lat, ilu zrobiło wielką karierę, z ilu wyrosły Bojany, a ilu przepadło w zawodowym futbolu.
#pilkanozna
Tak aktualnie prezentuje się najdroższa 11. (wg transfermarkt) zawodników mających nie więcej niż 18 lat.
Zobaczymy za 8 lat, gdy chłopaki będą mieli po 26 lat, ilu zrobiło wielką karierę, z ilu wyrosły Bojany, a ilu przepadło w zawodowym futbolu.
#pilkanozna
nomundo +1
#nieruchomosci
Co myślicie o takim rozkładzie dla rodziny 2+1 ? Mniejszą toaletę myślałem o zmianie na większą garderobę
Co myślicie o takim rozkładzie dla rodziny 2+1 ? Mniejszą toaletę myślałem o zmianie na większą garderobę
@Cepion @Mam_wiecej_niz_13lat @myszka_szara
@Error_ @fixie @galonim @kubaczka @piteerowsky @koralowiecc @dzester
Brudny i nie ogolony. Nic nie zlamane. Rower ma krzywa kierownice i pewnie cos jeszcze popsute. Stalo sie kolo skrzyzowania Chlopskiej z Kolobrzeska. Kumpel jechal przede mną i zmienil nagle kierunek no i wylecialem przez kiermane zeby nas dwoch nie skasowac. Doslownie na mecie. Trzeba w kask zainwestowac.
( ͡°( ͡° ͜ʖ
@Hardporecorn: no do takich akcji tylko fullface
Cos moze i by pomogl. Kolega najlepszy na swiecie. Siedzi do teraz na sorze ze mna
@Cepion @Mam_wiecej_niz_13lat @myszka_szara
@Error_ @fixie @galonim @kubaczka @piteerowsky @koralowiecc @dzester
A teraz jest tak