Wpis z mikrobloga

@QuaLiTy132 @slooo @pestis @Hardporecorn @pawel_tarnobrzeg @kubaczka
@Cepion @Mam_wiecej_niz_13lat @myszka_szara
@Error_ @fixie @galonim @kubaczka @piteerowsky @koralowiecc @dzester

Brudny i nie ogolony. Nic nie zlamane. Rower ma krzywa kierownice i pewnie cos jeszcze popsute. Stalo sie kolo skrzyzowania Chlopskiej z Kolobrzeska. Kumpel jechal przede mną i zmienil nagle kierunek no i wylecialem przez kiermane zeby nas dwoch nie skasowac. Doslownie na mecie. Trzeba w kask zainwestowac.

( ͡°( ͡° ͜ʖ
@mocar88: Człowiek plaster (ʘʘ) Tylko stary powiem Ci bo też przyjąłem szlifa parę tyg temu, że najgorsze przed tobą jak się zrobią strupki i zaczną ciągnąc pękać dopiero będzie "zabawa" Ja akurat całą rękę z boku łokcia i wbity pedał w łydkę, szczerze ta poszarpana łydka od platfromy mniej bolała niż ta ręka. Więc powodzenia i kup kask jak na Twoją jazdę to fullface ( ͡°
@mocar88 nie jest źle kojarzysz tego mema z rowerownikiem co sobie kij w koło wkłada ? Jeszcze w czasach licealnych przy około 25kmh na kierownicy leżąc bo opływowy i sigma więcej pokaze wkręciłem sobie reklamówkę z glanami. Instant breik katapulta morda po asfalcie. Nie pamiętam odległości lotu dokładnie przedział 5-7 metrów. Obudził mnie jakiś typ co widział całe zqjsci. Ruszać się nie mogłem morda cała w krwi. Cud że złamań nie było