Wpis z mikrobloga

@Radoslav89 ja nie korzystam, ale to nie crashe, tylko andek ubija ci apke, raz dodaj do mem guarda a dodatkowo wyłącz optymalizację (apki - zaawansowane)

Trochę poprawia ale cudów nie wymagają, chinole przesadzili z limitami pamięci per apka
  • Odpowiedz
@Radoslav89 cudów się nie spodziewaj, jak włączysz aparat czy insta czy generalnie coś większego to strava zdechnie, ale bez optymalizacji trzyma dłużej. Strzelam że root i wywalenie emui (czyli załadowanie stocka) rozwiązało by problem

Podobno android 7 już jest wolny od tego problemu, ale nie potwierdzam, na moim p9 lite nie ma jeszcze aktualizacji więc nie sprawdzę
  • Odpowiedz
@Radoslav89: Ja kombinowałem z różnymi ustawieniami a P9 Lite i tak ubijał Stravę. Skończyło się tak, że teraz jeżdżę z dwoma telefonami:) Jeden tylko do Stravy, drugi do kontaktu i zdjęć.
  • Odpowiedz
@Radoslav89 dzisiaj wziąłem na rolki potem na deskę, jakieś 50m nagrywania ładnie, w tym czasie nagrywał locus, a ja odpisywałem na wykopie, robiłem fotki i nagrałem filmik na insta, nic nie przerwało pracy locusa w tle, więc strzelam że problem rozwiązany. Oczywiście nadal mam włączone ignorowanie optymalizacji dla locusa. Będę miał jeszcze na oku całość, bo upgrade nieco oczyścił tel, w sensie jest zwawszy, jakbym dopiero co z pudełka wyciągnął, wnioskuje
  • Odpowiedz