Wpis z mikrobloga

Tak jak zapowiadałam razem z @cienty postanowiliśmy dzielić się naszą pasją i nagrywać filmiki o gotowaniu.
Na początku planujemy wrzucać filmik raz w tygodniu jednak jak tylko się wprawimy w nagrywaniu i montowaniu to obiecujemy częściej.
Ja wprowadzę Was w tą słodszą stronę kuchni a @cienty pokaże jak zrobić obiad czy ciekawe śniadanie.
Dzisiaj mała zapowiedź kanału i piewrszy słodki filmik - Ptysie z kruszonką !
Dokładny przepis znajdziecie na naszym blogu: Parazgaratv.wordpress.com
Instagram: Instagram.com/parazgaratv
Facebook: Facebook.com/parazgaratv

#pieczzcurly #gotujzwykopem #gotujzmikroblogiem #parazgara i w sumie #pokazmorde (w komentarzu)
CurlyHairGirl - Tak jak zapowiadałam razem z @cienty postanowiliśmy dzielić się naszą...
  • 57
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@superloginbulwo: a i kolega wyżej ma racje. Pewnie dla wielu osób to oczywistosc, ale ja jestem kuchennym beztalenciem więc chętnie bym widziała instrukcje jak dla takiego beztalencia właśnie :D jakby więcej wskazówek, a też jak ktoś wyżej pisał krótsze pokazywanie kolejnych etapów (np. wałkowania) - to moje sugestie
  • Odpowiedz
@sinuh: niestety, nie mamy dużego wyboru darmowej muzyki, którą można wykorzystywać na yt beż żadnych licencji a nie będę dawała muzyki z uznaniem licencji gdzie mogą mi w filmik wrzucić reklamy żeby wykonawca utworu zarobił
  • Odpowiedz
@Hannahalla nigdy nie mów nigdy :P, przecież doskonale wiesz że wykształcenie nie ma tutaj nic do rzeczy :P (poza tym wcale nie uważam żeby czegokolwiek ci brakowało w tej tematyce), dobry aparat to jest drugorzędna sprawa, najważniejsze są chęci i nastawienie, no ale widzę że temat lekko przygasł , mam nadzieję że jeszcze kiedyś kiedyś odzyje :P
  • Odpowiedz
@CurlyHairGirl: Szczerze to nie macie szans się przebić, obejrzałem bo wykop ale normalnie bym nawet nie klikną, troche mi to przypomina YT przed komercjalizacją czyli słaby. Zróbcie kuchnie lepiej, nawet w ikea mozna znaleźć ładne rzeczy, najlepiej wynajmijcie mieszkanie z nowoczesną kuchnią, lepsze ujęcia bo macie nierówne, inspiracja tasty czy tam polskiej zrzynki "pyszności" powinna być lepsza aby w ogóle zainteresować i konkurować, a nie jest nawet dobra. Następnie zmienić
  • Odpowiedz
w sumie czemu nie prowadzisz kanału w języku angielskim?

ENG = wincyj widowni, subskrybentów, komci i hajsu z reklam.

@Przepiorek: I dużo większa konkurencja, chyba tylko z 2 kanały polskie się jako tako przebiły. Ten kanał nawet na Polskim nie zarobi.
  • Odpowiedz
@MamaIKillTheMan: Na mirko i wśród znajomych zawsze cieszyły się "popularnością" zdjęcia i przepisy więc pomyśleliśmy o urozmaiceniu tego o filmiki. Czy ja gdzieś napisałam,że chce trzaskać z tego hajsy i rzuciłam właśnie prace i mam ciśnienie na wybicie się ? Zrobiłam razem z niebieskim coś innego niż siedzenie po pracy na tyłku i jak widać kilku osobom się to podoba co dla mnie jest cholernie miłe nawet jak będe miała
  • Odpowiedz