Ostatnio pokazywałem swój rower[http://www.wykop.pl/wpis/23425825/to-niedlugo-bedzie-jezdzic-%CA%96-pokazrower/], od tamtego czasu przeszedł mała transformację. Ogólnie zrobiłem sobie rower do jazdy do pracy, bez żadnych bajerów. Nawet nie potrafię określić co to za typ roweru, bo tak naprawdę do jednorzędówka z torpedo. Rama jakaś kilkudziesięcioletnia przy której szlifowaniu trochę się napracowałem[nigdy więcej, teraz by poszła na piaskowanie]. Ma być to rower do jazdy 6km dziennie, więc chyba się sprawdzi :)
@kaczmarejloooo: brzydszego na wypoku jeszcze nie było. Za duża rama o tragicznej geometrii, korba na klin, groteskowe ustawienie kierownicy. Dramat, ale co kto lubi. Kilometrów.
Ogólnie zrobiłem sobie rower do jazdy do pracy, bez żadnych bajerów. Nawet nie potrafię określić co to za typ roweru, bo tak naprawdę do jednorzędówka z torpedo. Rama jakaś kilkudziesięcioletnia przy której szlifowaniu trochę się napracowałem[nigdy więcej, teraz by poszła na piaskowanie]. Ma być to rower do jazdy 6km dziennie, więc chyba się sprawdzi :)
#pokazrower #rower #chwalesie
źródło: comment_osWRaYxaaU15MvjJMlgZSxvx9NHZalbb.jpg
Pobierz@Tomeek: Zero górek, cały czas prosta po ścieżce rowerowej :)
źródło: comment_yw5MakPtf1r82hD5xEd5o5A8oOrfTiJh.jpg
Pobierzźródło: comment_bulkxAHtb5cyh1ZhUo0HSMjc0ow7GHrS.jpg
Pobierzźródło: comment_325Dy8HwR1yS3v2JMnJVo4AaujFHVlFN.jpg
Pobierz