Wpis z mikrobloga

Czy ktoś w ostatnich dniach brał coś na #raty 0% w #allegro #payu ? pytanie: który bank został przydzielony ? bo mi #mbank odrzuca wniosek mimo iż wydaje mi się że mam wystarczająco dobrą zdolność kredytową. Czy ni jest przypadkiem tak że odrzucają "dla zasady" aby za dużo nie stracić na nieoprocentowanym kredycie ? czy ktoś został przekierowany do #aliorbank ? bo kilka razy próbowałem składać wniosek za namową konsultantki mbanku i zawsze wniosek jest kierowany przez allegro do mbanku, myślałem że skoro są 3 banki wybrane do udzielania kredytów to jest to losowo przydzielane, ale chyba jednak nie.
Sprawdziłem sobie swoje konto w #bik na wypadek gdyby coś tam było nie tak, ale tak jak myślałem mój profil jest bez zarzutu, wszystko zawsze spłacane na czas, zero zaległości więc zupełnie nie rozumiem odmowy.
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Fot-x Podejrzewam, że mbank sam z siebie nie odrzuca ze względów, które zasugerowałeś, ponieważ koszty kredytu ponosi allegro. Sprawdzales swoja historie kredytową na BIK? Może masz jakiś kłopotliwy wpis?
  • Odpowiedz
@jacek_krk: Sprawdziłem sobie swoje konto w #bik na wypadek gdyby coś tam było nie tak, ale tak jak myślałem mój profil jest bez zarzutu, wszystko zawsze spłacane na czas, zero zaległości więc zupełnie nie rozumiem odmowy.

Za pierwszym razem popełniłem błąd we wnioski, ale na infolinni powiedziano że mam wysłać jeszcze raz i powinno być OK, ale nie jest, infolinia mówi że nie może mi pomoc, a dział
  • Odpowiedz