Wpis z mikrobloga

@dabidi: nic lepszego na szybko nie znalazłam. Skoro robisz to dla swoich kolegów i siebie to nie ma się co spinać specjalnie na projektowanie. Wydrukuj i bądź dumny ze swojej pracy :).

• Odpowiedz
@dabidi: ja wyznaje less is more. sto razy bardziej bym wolał koszulkę z samym kaskiem jaka jest wyżej niż taką wydziwnioną z napisami. w ogole napisy na koszulkach to jakies nieporozumienie wg mnie. less is more ;)
co nie zmienia faktu ze na bazarach są koszulki z hehe kto nie ma brzucha ten kiepsko rucha i sie to sprzedaje.
no i mysle ze tu nie chodzi o wywyższanie tylko o
  • Odpowiedz
@dabidi: tyle piłem tego a nie kojarzę napisów po bokach. etykieta danielsa jest kultowa i chyba juz kazde hobby/cokolwiek miało taką luźną interpretacje. to widac ze to tez jest inspirowane ale daniels/rakowe teksty (strzał w kominy jak najbardziej sie zalicza). ja jestem zdecydowanie na nie. moze ktoś to kupi.
zrobisz coś minimalistycznego ze smakiem to daj znać. jestem za wspieraniem wlasnych projektów. teraz się ślinię na koszulkę z va-voom lucy
  • Odpowiedz
@guma888: hm przemyślę to, bo to budzi skojarzenia. 1) Gdy się kończą biegi i już więcej się nie da jechać, to smutek, że serce staje. 2) to osiąganie prędkości która za chwile odbierze ci życie. Jednak oba skojarzenia nawiązują raczej do tego że "trzeba zapierd...". A tego bym chyba nie chciał. Zatrzymanie akcji serca zawsze jest tragedią... to nie jest fajne
  • Odpowiedz