Kobiety cannot into poczucie humoru... ( ͡°ʖ̯͡°) Razem z różową postanowiliśmy spędzić Wielkanoc wyjątkowo w sposób bardziej aktywny niż siedzenie przy stole i w----------e. Wraz ze znajomymi wybraliśmy się na szlak z noclegiem z schronisku. Ostatniego dnia wypadu (wczoraj) podczas pakowania się naszło nas na amory. Nie będę się wdawał w szczegóły więc napiszę tylko ze gałgan wzorowo był o---------y. Nie wiem do końca jaki proces myślowy przebiegł mi przez głowę ale przed końcem postanowiłem się wycofać i skończyć na twarzy różowej z radosnym krzykiem "ŚMIGUS DYNGUS"!! :D No i od wczoraj foch z przytupem i do nieba. Nie odzywa się ani nic... Trochę boje się do niej podchodzić :D
@Alasthor jesli to nie bejt (a pewnie jest, ale calkiem niezly), to ja pytam JAK MOZNA SIE AZ TAK OBRAZIC O ŻART glupi bo glupi ale kurde krzywdy jej nie zrobiles ani nic z tych rzeczy... :|
@Alasthor: powinieneś spytać się o jej zdanie. Nie możesz od tak obspermic jej bo ci się tak podoba. Rozumiem ze to twoja dziewczyna ale to jej ciało mimo wszystko.
Razem z różową postanowiliśmy spędzić Wielkanoc wyjątkowo w sposób bardziej aktywny niż siedzenie przy stole i w----------e. Wraz ze znajomymi wybraliśmy się na szlak z noclegiem z schronisku. Ostatniego dnia wypadu (wczoraj) podczas pakowania się naszło nas na amory. Nie będę się wdawał w szczegóły więc napiszę tylko ze gałgan wzorowo był o---------y. Nie wiem do końca jaki proces myślowy przebiegł mi przez głowę ale przed końcem postanowiłem się wycofać i skończyć na twarzy różowej z radosnym krzykiem "ŚMIGUS DYNGUS"!! :D
No i od wczoraj foch z przytupem i do nieba. Nie odzywa się ani nic... Trochę boje się do niej podchodzić :D
#logikarozowychpaskow #tradycja #smigusdyngus #truestory
@Alasthor: dlaczego ona jest nie zostawiła
Polska język trudna jezyk, nie?
JAK MOZNA SIE AZ TAK OBRAZIC O ŻART
glupi bo glupi ale kurde krzywdy jej nie zrobiles ani nic z tych rzeczy... :|
źródło: comment_BojTJhDu1m7EsWK4hYpXiMR4rKWhFt2s.jpg
Pobierz@nom_om:
Komentarz usunięty przez autora