Aktywne Wpisy

kantek007 +2

Virsky +102
Ojezu, jakie to piękne uczucie :D
Dziewczyna z którą się spotykam od paru miesięcy, a w której prawie od razu się zakochałem, dzisiaj w końcu powiedziała że też mnie kocha <3
Poznać kogoś takiego jak ona, według mojego gustu czy preferencji tak bliskiego ideału jak tylko można, to sytuacja jaka nie zdarza się często. A gdy do tego okazuje się, że taka osoba odwzajemnia moje uczucia, to mniej więcej jakby wygrać w
Dziewczyna z którą się spotykam od paru miesięcy, a w której prawie od razu się zakochałem, dzisiaj w końcu powiedziała że też mnie kocha <3
Poznać kogoś takiego jak ona, według mojego gustu czy preferencji tak bliskiego ideału jak tylko można, to sytuacja jaka nie zdarza się często. A gdy do tego okazuje się, że taka osoba odwzajemnia moje uczucia, to mniej więcej jakby wygrać w

We'd like to extend our thanks to Lord Kaos of Nekkrofukk Nekkrokhaos Diabolical Art and Witek Ustapiuk of Thunderwar, who managed to handle vocal and guitar duties at the Azarath show during INFERNO METAL FESTIVAL NORWAY despite extremely tense time schedule.
After seven years of cooperation, we have parted ways with Necrosodom. The decision was made mutually. We thank him for the dedication and effort put into the band, as well as wish him all the best with his other bands.
The split will, however, not harm the band's planned activities. The identities of the new singer and guitarist will be announced in the weeks to come.
Czyżby na woksy zamiast Necrosodoma miał wskoczyć Kaos?
#metal #deathmetal