Aktywne Wpisy

annlupin +10
macie jakieś muzyczki do wina

Synek wstał, posłał łóżko, otworzył okna w pokoju, wziął prysznic, zrobił sobie i młodszej jedzenie do szkoły, wyszedł z psem, chłopak 8 lat idzie do 2 klasy. Stary raz ustawi i chodzi jak zegarek. Pytam się w aucie
- będziesz się bił?
- jak trzeba.
- dobrze.
Po drodze zajechaliśmy do maka na lody z rana🤙
- będziesz się bił?
- jak trzeba.
- dobrze.
Po drodze zajechaliśmy do maka na lody z rana🤙
źródło: temp_file2844533362463729246
Pobierz

![Google: "Twój smartfon wymaga naszej zgody na instalację czegokolwiek". [EN]9min](https://wykop.pl/cdn/c3397993/9f0050cf000bbbfe54791c8282f2f7da4cfa2cb911fe1fd74c42389b0b006471,q80.jpg)

bo tak będzie mi dobrze sortowalo wg daty.
Jak to zrobić?
#komputery
#korposwiat
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@rraaddeekk: może tak?
źródło: comment_x0SGE0TyeVrTlxqbhUYOv9RUUFm5bd2k.jpg
Pobierzzaznaczasz kolumnę z tymi datami, bierzesz zakładkę Dane, Tekst jako kolumny i teraz w pierwszym oknie zaznaczasz "Rozdzielany", w drugim oknie musisz odkliknąć wszystkie ograniczniki (domyślnie pewnie będzie zaznaczony tabulator), klikasz dalej i w 3 ostatnim oknie masz okienko data: i po rozwinięciu listę literek DMR (dzień/miesiąc/rok), MDR itd. - teraz wskazujesz mu jak
@isamaul
Właśnie o to mi chodziło.
Dlaczego nie ma tego w żadnym poradniku w sieci (a przynajmniej brak indeksacja Google, bo nie znalazłem)?
Przecież to genialne w swojej prostocie!
Rozumiem, że separatora daty nie mogę zmienić na kropkę (jest pauza)
Wydaje mi się, że teraz możesz już sobie dowolnie zmieniać format za pomocą funkcji formatowanie
Co do formatowania komórek daty, to teraz już mogę, ale nie ma tam separatora "kropka" do wyboru.
Separator to nie problem.
Zostały pauzy.
Ważne, że moglem posortowac wg
I to najważniejsze, cieszę się, że mogłem pomóc ;-)