Aktywne Wpisy

BozenaMal +222

mirko_anonim +38
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Moja siostra chce kupić mieszkanie "inwestycyjne" na kredyt i zwróciła się do mnie o opinie. Dlaczego inwestycyjne? Bo mieszka u rodziców, nie ma żadnych wydatków, zarabia okej, rodzice jej dają 300,000 wkładu a znalazła fajną ofertę na otodom.
Dlaczego o opinie starszej siostry? Bo pracuję za granicą jako syndyk i mam za pasem CPA.
Siadłam po pracy i przez parę godzin robiłam jej symulacje. Przy wkładzie 300,000 i
Moja siostra chce kupić mieszkanie "inwestycyjne" na kredyt i zwróciła się do mnie o opinie. Dlaczego inwestycyjne? Bo mieszka u rodziców, nie ma żadnych wydatków, zarabia okej, rodzice jej dają 300,000 wkładu a znalazła fajną ofertę na otodom.
Dlaczego o opinie starszej siostry? Bo pracuję za granicą jako syndyk i mam za pasem CPA.
Siadłam po pracy i przez parę godzin robiłam jej symulacje. Przy wkładzie 300,000 i

#kolarstwo #rower
źródło: comment_BFo3nY6G1QStUq4TwpmbY3ojx0vfIeEY.jpg
Pobierz@fixie: no ja akurat liczyłem na sukcesy w keirinie ;)
@fixie: hmmm, gość nie wygląda na programistę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@fixie: a jednak Renklodów z Wypoku obchodzi skoro dotarło na główną (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@fixie: a skąd ja to niby mam wiedzieć, że lubisz i szanujesz? Twój post zabrzmiał prześmiewczo i tak został odebrany. Na zasadzie: "patrzcie, zdobył mistrzostwo świata ale nikogo jego dyscyplina nie obchodzi, po c--j on w ogóle jeździ, frajer"
Łyżwiarstwo szybkie też nie jest super popularne, a Holendrzy zrobili z tego swoją domenę.