Wpis z mikrobloga

Przekonanym ze Krisznowcy zyją w pokorze zapraszam do wioski Krisznowców pod Lubawką :)

To sekta jak każda inna - szeregowi łażą po ulicach i klepią biedę, a grube szychy opływają w luksusy :)
  • Odpowiedz
@tomek001: są liczne głosy, że kobiety są tam dyskryminowane, na pewno modlą się i śpiewają osobno od mężczyzn (można to zobaczyć na harinamach) i nie piastują wyższych funkcji nauczycielskich
  • Odpowiedz
Mialem okazje sluchachac wykladu o Hare Kriszna na Woodstocku. I ogladac jak jest wypraszana dziewczyna ktora miala kilka ciekawych ale normalnych pytan. Tyle w kwestii otwartosci. Na tym moje zaintetesowanie sie skonczylo
  • Odpowiedz
@luvencedus: Mam kuzynke, ktora mieszka w Australii i nalezy do tej sekty. To bardzo niebezpieczna sekta. Teraz jest z nia w miare ok ale pamietam jak byla nastolatka i moja ciotka opowiadala mi jakie koszmary sie tam dzialy. Ona teraz jest mezatka (wyszla za kolesia z sekty) i ma z nim dzieci. Mieszkaja normalnie w domu....Ale kiedys tak nie bylo. Mieszkali gdzies tam cholera wie na zadupiu z tym calym
  • Odpowiedz