Aktywne Wpisy
Godir17 +391
Gardze facetami, którzy dają sobie wmówić, że ilość partnerów nie ma znaczenia w związku. Pomijając fakt, że normalnego chłopa brzydzi to, że jego laska miała setki #!$%@? przed nim, zostaje jeszcze ważniejsza kwestia. Im więcej facetów, tym bardziej ego #p0lka skaczę, robi sobie porównania, ten był taki, ten taki, ten miał to, a jednego czy dwóch będą wspominać całe życie jako wzór chłopa którego nikt jej nie zastąpi. Przypomnijcie sobie
Cukrzyk2000 +390
W ramach protestu przeciwko betonozie w moim mieście postanowiłem usmażyć jajecznicę na rynku
http://uwielbiampandy.blogspot.com/2024/07/smaze-jajecznice-na-rynku-ii-w-ecznej.html
#betonoza #urzedasstory
http://uwielbiampandy.blogspot.com/2024/07/smaze-jajecznice-na-rynku-ii-w-ecznej.html
#betonoza #urzedasstory
#heheszki #bekazneuropy #bekazlewactwa #humorobrazkowy
#neuropa + #anime, by your powers combined, I am CAPTAIN-RAKCONTENT!
jeśli już bawimy się w przerysowania, to zdecydowanie wolę takich niegroźnych świrów, niż #!$%@?ów z ONR.
@FireDash: Ale kto się poddaje?
Przecież lewicowi agitatorzy na Wykopie wielokrotnie pisali: "nie ma czegoś takiego jak neuropa" - jak może poddać się coś, co nie istnieje?
@FireDash: a ty nie miałeś czasem konta kasować? Już chyba ze trzy razy to zapowiadałeś. Wypokowa lewica jak zwykle prawdomówna XD
@FireDash: Ludzie, którzy stworzyli ideologię (a raczej zlepek ideologii, bo Marksizm Kulturowy nie jest spójny i ujednolicony), którą bierzesz za obraz rzeczywistości, od samego początku postulowali zniesienie krajów i narodów.
Nie zrozum mnie źle, katolicyzm w PiSowskim wydaniu uważam za równie wrogi.
Prawactwo chciałoby zabraniać wszystkiego, według nich możesz wszystko, chyba że jesteś gejem, żydem albo jesteś kobietą, która ma urodzić chore dziecko.
A nie daj boże wspomni się coś o upadającym zakładzie, to zaraz chcieliby wsparcia państwa i nacjonalizacji.
Kto tu jest w takim razie
Obrazek o neuropie ma podstawę w lewackich wypowiedziach i działaniach, a ten o 4konsewy w lewackich urojeniach. ( ͡º ͜ʖ
@FireDash: Przecież wy nienawidzicie idei narodu i kraju, kłamczuszku. :)
@FireDash: Że niby neuropa nie jest lewicowa? xD
I jaką łatkę? Neuropa jasno prezentuje lewicowe poglądy, ale jak ktoś stwierdzi ten fakt, to jest "przypinanie łatki"? ( ͡
Ja wiem, że dla takich jak wy najlepszą strategią za złapanie za rękę jest krzyk, że to nie wasza ręka - ale nie możecie ukryć, że "środowiska lewackie" to konkretna grupa ideologii o konkretnych podstawach i konkretnie identyfikujących się