Aktywne Wpisy

Marcepanowy_Detektyw +1076
Mirki, jest afera - #oszukujo level Allegro xD
Normalnie mnie zagotowało. Robię zakupy na Allegro, wybieram sobie ładnie paczkomat InPost, wszystko elegancko... a tu zonk – przy finalizacji zamówienia magicznie zmienia się sposób dostawy na ich własnego kuriera „Allegro Delivery”. Bez pytania. Bez zgody. Po cichu.
Myślałem, że to może przypadek – ale nie. Sprawdziłem to kilka razy. Za każdym razem Allegro samo zmienia mi metodę dostawy. Jak dla mnie to
Normalnie mnie zagotowało. Robię zakupy na Allegro, wybieram sobie ładnie paczkomat InPost, wszystko elegancko... a tu zonk – przy finalizacji zamówienia magicznie zmienia się sposób dostawy na ich własnego kuriera „Allegro Delivery”. Bez pytania. Bez zgody. Po cichu.
Myślałem, że to może przypadek – ale nie. Sprawdziłem to kilka razy. Za każdym razem Allegro samo zmienia mi metodę dostawy. Jak dla mnie to

dos_badass +212
źródło: 20250427_130721
Pobierz

Ucieczka do Wenecji nie jest słuchowiskiem idealnym. Wątki nie dotyczące bezpośrednio związku głównych bohaterów nie wyróżniają się niczym na tle podobnych historii. Ale przedstawiona w nim sama relacja pomiędzy George i Alfredem jest wyjątkowa. Daleka od romantycznej miłości, kipiąca od napięć, zagrana wyraziście i na sto procent – do tego stopnia, że nawet słuchaczom może zabraknąć tchu. Tak intensywne emocjonalnie, angażujące realizacje w radio nie zdarzają się często. Choćby dlatego warto opowieści o dwojgu pisarzy poświęcić swój czas.
#recenzja #sluchowisko #ksiazki #audiobook #audiobooki #rozrywka #sluchajzwykopem
źródło: comment_TlCoZc02RNCkJNDPRYT9AMeOAAh1Ot7l.jpg
Pobierz