Aktywne Wpisy

camelinthejungle +34
Nagranie zamachu Kirka powinno służyć jako symbol przyszłości, którą chcą nam zaserwować fetyszyści szerokiego dostępu do broni. Teraz jak się lewak z prawakiem u nas nie zgadza, to sobie pokrzyczą i się rozejdą, ewentualnie ktoś w łeb dostanie. Sprzedawajmy w Lidlach karabinki, to spory światopoglądowe wariaci będą rozwiązywać w sposób definitywny.
Wyleczcie się z tej miłości.
Btw. X chyba usuwa filmiki z wczorajszego zajścia. Chyba im się nie podoba, że kolega Muska
Wyleczcie się z tej miłości.
Btw. X chyba usuwa filmiki z wczorajszego zajścia. Chyba im się nie podoba, że kolega Muska
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
sikpi +293
źródło: 1000013854
Pobierz

W każdej pracy, jak popełnisz karygodny błąd to ponosisz tego konsekwencje. Hiszpanie najwidoczniej do takich występków mają inne podejście, bo okazuje się, że Gran Derbi sędziować będzie pan Alejandro José Hernández Hernández, który "zabłysnął" w tym sezonie nie uznając bramki, choć piłka przekroczyła linię o nieco ponad pół metra.
Gdybym ja w swojej #pracbaza popełnił analogiczny błąd to najpewniej dostałbym zwolnienie i kopa w dupę na rozpęd.
#hiszpania #laliga #pilkanozna #fcbarcelona #realmadryt #granderbi
źródło: comment_lU7DNksXNw9Py8zNYvefYRmexFfQ3JdZ.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@emdey: No i teraz ponownie dostał Klasyk do prowadzenia, co jest niedorzeczne. Do tego właśnie odnosi się mój wpis.
W-----a mnie to, że popełniając takie błędy, taki ktoś dostaje najważniejszy mecz sezonu.
I mówiąc bezbłędni, nie mam na myśli bezbłędni w ogóle, ale po prostu, bez kompromitujących wielbłądów.