Wpis z mikrobloga

@mandrake13: Brat ma ThinkPada kilka razy mu go reperowałem. Po prostu śmiesznie zabrzmiał twój post xD. Już też pomijam fakt że większość wypokowych fanów finkpada naraża je na ciężką pracę w piwnicy, gdzie by nawet jakieś tanie szrociwo co się rozpada od drgań własnych wentylatorów dałoby radę bezawaryjnie "pracować"
@Papasanbaba: spoko spoko, bez spiny (; A co mu padało? Miałem T42, a teraz pracuję na D630 i obydwa nie mają łatwych warunków pracy. Poza matrycą którą rozbiłem w T42 nie było się do czego przyczepić (dobra, CD-ROM dość szybko wyzionął ducha). Chodzi mi o to, że jak ktoś potrzebuje sensownego laptopa i wie co robi to jak najbardziej brać, bo mimo słabszych parametrów to wciąż lepszy wybór niż część acerów,
@mandrake13: Raz mu padł system po prostu, a drugim razem dysk. Ma Zwykłego HDD, Core2Duo, i 4gb ramu mu starcza bo w sumie i tak ogląda tylko filmy na nim i neta. A kupił za bodaj 200zł ? Jako uszkodzony - uszkodzenie polegało na tym że WinXP się #!$%@?ł no i panie laptop nie działa xD Bardzo dobrze wygląda ( o ile Finkpad wgle może dobrze wyglądać ( ͡° ͜