Aktywne Wpisy
Joxek +119
Też się pogodziliscie z swoimi gruzami przez obecne ceny aut? xD
Mam auto z fabrycznym #lpg z 2012 r. Od początku w rodzinie, bezwypadkowe. Jakby nie patrzeć auto ma 12 lat i normalnie zmieniłbym na coś świeższego, ale jak popatrzyłem na obecne ceny używanych aut i jak na przeglądzie diagnosta potwierdził że spodni próg zdrowe. To naprawiłem klimę, zrobiłem sprzęgło, kupiłem nowe wielosezonowe opony i parę innych #!$%@? eksploatacyjnych i będę nim
Mam auto z fabrycznym #lpg z 2012 r. Od początku w rodzinie, bezwypadkowe. Jakby nie patrzeć auto ma 12 lat i normalnie zmieniłbym na coś świeższego, ale jak popatrzyłem na obecne ceny używanych aut i jak na przeglądzie diagnosta potwierdził że spodni próg zdrowe. To naprawiłem klimę, zrobiłem sprzęgło, kupiłem nowe wielosezonowe opony i parę innych #!$%@? eksploatacyjnych i będę nim
magnetotonieja +105
#mecz #heheszki #pasta #austria
Austria: Najszczęśliwszy Naród w Europie:
Według Eurostatu z danych z 2022 roku, Austria jest najszczęśliwszym krajem w Unii Europejskiej. Jakże to może dziwić? Bo przecież współczesnym Austriakom nie brakuje powodów do radości, mając na wyciągnięcie ręki zarówno Alpy, jak i najwyższy standard życia w Europie. A czy może Austriakom zawsze sprzyjało szczęście – od korzystnego położenia geograficznego, przez historię pełną sprytnych manewrów i zaskakujących zbiegów okoliczności, aż po
Austria: Najszczęśliwszy Naród w Europie:
Według Eurostatu z danych z 2022 roku, Austria jest najszczęśliwszym krajem w Unii Europejskiej. Jakże to może dziwić? Bo przecież współczesnym Austriakom nie brakuje powodów do radości, mając na wyciągnięcie ręki zarówno Alpy, jak i najwyższy standard życia w Europie. A czy może Austriakom zawsze sprzyjało szczęście – od korzystnego położenia geograficznego, przez historię pełną sprytnych manewrów i zaskakujących zbiegów okoliczności, aż po
Robi się ciepło więc w pracy wszyscy zaczynają nawijać o dietach i zdrowym jedzeniu. Wiadomo, forma zrobi się sama w miesiąc na diecie cud. I tak słucham i staram się nie odzywać bo obiecałem sobie nie gadać z normikami na temat szamy. Zwykle kończy się to tym, że padają ostre słowa, wszyscy czują się obrażeni jak im wytykasz brak wiedzy o podstawach etc.
I tak siedzę i padają moje ulubione zdania:
Nie wytrzymałem, powiedziałem im co i jak. Wytłumaczyłem podstawy, pokazałem badania, jednym słowem wszystko, pełny serwis. I co?
Nie mam #!$%@? już sił na tych ludzi.
#zalesie #dieta #mikrokoksy
Ale wciągają Cię w rozmowę "@root1 Ty ćwiczysz to powiedz nam jak ćwiczyć i jak zrobić formę do wakacji" ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Z tymi bułkami pszennymi też mają rację. Wiadomo ostatnio modne jest "jedz co chcesz tylko licz makro" ale bułka pełnoziarnista żytnia będzie zdrowsza od pszennej. Więcej witamin i minerałów z pełnego
1.
2.
Napisałem:
You serious? :D
- Ty ćwiczysz to powiedz nam jak ćwiczyć i jak zrobić formę do wakacji?
- Martwy ciąg.
- Ale ja nie lubię siłowni, jak najlepiej schudnąć?
- Martwy ciąg.
- Ale...
- Martwy ciąg.
1. To tylko Twoja opinia, użycie słowa "prawdopodobieństwo" jest tutaj niewłaściwie (zwłaszcza, że nie podałeś dlaczego).
2. Badania pokazują, że .... (są badania które pokazują odwrotność tego co powiedziałeś, jednak ich nie zacytuję bo imho za mała grupa kontrolna + korelacja a nie związek).
3. Wszystko zależy od czlowieka - jeśli jesteś
Kolejny raz - Zupełnie nie zrozumiałeś tego co jest tam napisane i teraz próbujesz przeciągnąć dyskusję w zupełnie inną stronę.
Czytanie ze zrozumieniem się kłania :(
edit:
A żeby Ci ułatwić:
Jeszcze łatwiej:
Zeby było śmieszniej, nikt nie przeczytał tego co im wysłałem ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Dostałem tylko zjebkę za to, że mam koleżankę ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@root1: xDDD
Natomiast badania biorące pod uwagę wydatek energetyczny pokazują, że nie ma różnicy ;)
https://www.cambridge.org/core/journals/british-journal-of-nutrition/article/meal-frequency-and-energy-balance/478F4065A5C5BC1B6E15A8482F8DC239#
Ten co go Patryk nie raz i nie dwa orał?
Może on omawiał te badania odnośnie 30gramów białka które zapoczątkowały ten mit?