Aktywne Wpisy

AtlantyQ +201
Czyli po dwóch latach rządów KO/PL2050/Lewica/PSL mamy:
- Dopłata do emerytur dla artystów
- Wcześniejsza emerytura dla tancerzy
- Plany wprowadzenia REIT-ów
- Plany transferu gotówki do landlordów i deweloperów poprzez "dopłaty do wynajmu i kredyt zero procent"
- Dopłata do emerytur dla artystów
- Wcześniejsza emerytura dla tancerzy
- Plany wprowadzenia REIT-ów
- Plany transferu gotówki do landlordów i deweloperów poprzez "dopłaty do wynajmu i kredyt zero procent"
źródło: UsT2yWsHWEucMLncRVwqAT7A3wJIFQ7a
Pobierz
qlimax3 +120

Brazylijczycy i Rosjanie mają nieco podobną mentalność.
To tyle w temacie, dziękuję za uwagę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
co ciekawe w latach 90 w polsce gdy leciało m jak miłość to kreowana była postawa dobrego spokojnego lewaka a teraz kreowana jest postawa z trudnych spraw
Może to moja teoria na wyrost ale to udowadnia że Brazylia nie stanie się nigdy wysoko rozwiniętym państwem skoro populacja jest tam tak infantylna, trochę jak duże dzieci. Są szczęśliwi ale nie będą bogaci.
To chyba nie przypadek że najlepiej rozwinięte gospodarczo i technologicznie są kraje "północne" gdzie ludzie raczej skrywają emocje, są introwertyczni. To tłumienie emocji to i dominacja rozsądku nad sercem to objaw inteligencji, kreatywności, cecha która
Emocje sa jak slon, a intelekt jak jezdziec na sloniu.
Dac jechac sloniowi gdzie chce oznacza wiele wiosek zrownanych z ziemia i noce w nieoczekiwanych miejscach.
Kiedy jednak jezdziec nauczy sie sterowac sloniem, to jest nie do pokonania przez piechurow.
oni raczej po prostu potrzebuja wierzyc w cokolwiek i te wiare dostosowuja do swojego trybu zycia i mentalnosci - dla mnie, jesli to u nich dziala i im pomaga to nie ma o co sie spinac. bardziej podoba mi sie to podejscie niz proba
@miguel1726: Tak sie zastanawiam jak sie ma to do tego co pisales tutaj http://www.wykop.pl/wpis/22707807/brazylijki-2-kolejna-rzecz-jesli-chodzi-o-brazylij/