Wpis z mikrobloga

@EmperorOfEmpire: @Dorrek:

The second in the trilogy and sequel to the award-winning Total War: WARHAMMER, Total War: WARHAMMER II brings players a breath-taking new narrative campaign, set across the vast continents of Lustria, Ulthuan, Naggaroth and the Southlands. The Great Vortex Campaign builds pace to culminate in a definitive and climactic endgame, an experience unlike any other Total War title to date.

Czyli w polaczeniu z 1 powinno dac ~70%
@kageno: Cena jeszcze nie znana, chociaz pewnie masz racje.
Tyle ze biorac pod uwage wiekszosc dotychczasowych DLC i ich ceny to tutaj cena nie jest z dupy, za 4 rasy z czego 2 z kompletnie nowymi animacjami, 3 kontynenty (vs 1 w oryginale).

No to jeszcze tylko Total War: Warhammer - The Ends Times, a potem już Total War: Age of Sigmar i lecimy z tym koksem ( ͡º ͜
@monochromatycznie: Czytalem Quest for Ghal Maraz, Godbeasts, Warhammer Age of Sigmar campaign, i battletome Skaven Pestilens. Nie zachwycilo mnie, delikatnie powiedziawszy.
Wole 7ed.
Ale jak juz mowilem, duzo wiekszy zarzut mam do ET niz do AOS. Gdyby postanowili zrobic rownolegle swiaty, to bym w sumie nie wyladowal hejtu na ET na AOS - bo on mi po prostu nie podpasowal i co za tym idzie malo mnie interesuje. Takze w sumie
@monochromatycznie: Nie tyle gra byla martwa, bo ilosc graczy wcale nie byla mala, co uniwersum, od kiedy tworcy sie obrazili na graczy w trakcie kampanii Storm of Chaos. A co idzie za martwym uniwersum - nie ma powodu by kupowac nowe jednostki, bo nie ma nic nowego, nic sie nie dzieje.
W duzym skrocie - GW chcieli, zeby wygral chaos, a chaos dostal #!$%@?, ustawili final na chaos vs reszta i