Aktywne Wpisy
deityrain +81
Karmisz, wychowujesz, ubierasz. Masz nadzieję, że córka znajdzie fajnego chłopaka, będą się kochali i mieli dzieci - twoje wnuki.
A tu córeczka daje dupy gościowi starszemu o 27 lat, jakby Jóźwiakowi skończył się hajs to by zniknęła szybciej niż kondycja denisa załęckiego xD
#famemma #przegryw #blackpill #p0lka #highleague
A tu córeczka daje dupy gościowi starszemu o 27 lat, jakby Jóźwiakowi skończył się hajs to by zniknęła szybciej niż kondycja denisa załęckiego xD
#famemma #przegryw #blackpill #p0lka #highleague
MaxHamilton +9
Chciałbym urodzić się na nowo ale w latach 00s (im później tym lepiej). Teraz dzieciaki mają ekstra, bezstresowe wychowanie, rodzice pracownicy korpo, na wszystko ich stać, mają jakiś start. O wiele więcej możliwości, nawet w przedszkolu są zajęcia z programowania, urodzili się w czasach internetu i widzą że można wszystko. Zero ograniczeń, zero PRL-owskiego wychowania, ich rówieśnicy studiują sobie za granicą, podróżują sobie po świecie. Nawet mogą robić głupkowaty content na youtube
Lata 90. Pierwsza połowa.
Czy u was w szkołach też była taka zajawka na ping-ponga? U mnie w podstawówce i później w liceum grało się cały czas. Szaleństwo było do tego stopnia, że na dolnym holu szkoły zawsze był rozstawiony stół i leciało si grac nawet na 15 minutowych przerwach. Codziennie chodziłem z paletka i piłeczkami do szkoły.
jak nie było sal gimnastycznych i jakiegokolwiek innego sprzętu to stół za kilka stówek wystarczał :D
Kto nie miał paletki ten grał zeszytem z twardą okładką albo nawet ręką ( ͡º ͜ʖ͡º)
W gimnazjum już nie było stołów do pingla na korytarzach, a zawodników pewnie kilku by się znalazło :)
https://pl.wikipedia.org/wiki/Andrzej_Grubba
Komentarz usunięty przez autora
Ha! Pewnie że tak. Nawet sks były. Co więcej u mnie w podstawówce uczył pan o znajomo brzmiącym nazwisku : Grubba - rodzony brat tego zawodnika. Zawsze na zawodach stigi z autografem Pana Andrzeja można było zdobyć.
Komentarz usunięty przez autora
RA
KIE
TKĄ
TO MOŻE BYĆ ryba
http://rybyakwariowe.eu/galeria/ryby_paletki/paletka-ryba-akwariowa-dyskowiec-paletki-ryby-3.jpg
@FotDK: i rozjebne witryny, lampy i inne takie... Kiedyś płaciłem 80 zł za rozwaloną lampę bo kauczuk za mocno poleciał XD
Nie odpadam, mam gwiazdkę