Aktywne Wpisy
Adamfabiarz +56
Przypominam poprzednie rządy PO-PSL dla smarkaczy co nie znają / jeszcze się nie interesowali, oraz dla tych co zapomnieli:
1) Zarobki były niższe,
2) siła nabywcza średnich zarobków była niższa,
3) nie wspominając o płacy minimalnej poniżej granicy ubóstwa.
4) bezrobocie było znacznie wyższe
5) istniała republika kolesi - Platforma + zaprzyjaźnieni biznesmeni zgarniali całą śmietankę i większość wytworzonego PKB
6) jeśli chodziło o inwestycje gospodarcze lub poprawę warunków bytowych społwczeństwa to
1) Zarobki były niższe,
2) siła nabywcza średnich zarobków była niższa,
3) nie wspominając o płacy minimalnej poniżej granicy ubóstwa.
4) bezrobocie było znacznie wyższe
5) istniała republika kolesi - Platforma + zaprzyjaźnieni biznesmeni zgarniali całą śmietankę i większość wytworzonego PKB
6) jeśli chodziło o inwestycje gospodarcze lub poprawę warunków bytowych społwczeństwa to
ntdc +121
Cofamy się w czasie. Jest za to nowy plan - wszystko po 10zł, od benzyny zaczynając.
Nowe świnie się dorwały do żłoba - ale teraz będą żreć. Hrum hrum.
Tylko wyście tacy głupi.
Średnia wieku wykopków to wiek przeciętnego kuca - 18-23. To wiele wyjaśnia. Naiwniacy.
Zmądrzejecie za 4 lata. Lecz wpierw musicie dostać porządnie po #!$%@? od tych okrągłostołowców.
#wybory
Nowe świnie się dorwały do żłoba - ale teraz będą żreć. Hrum hrum.
Tylko wyście tacy głupi.
Średnia wieku wykopków to wiek przeciętnego kuca - 18-23. To wiele wyjaśnia. Naiwniacy.
Zmądrzejecie za 4 lata. Lecz wpierw musicie dostać porządnie po #!$%@? od tych okrągłostołowców.
#wybory
#stulejacontent #przegryw #depresja #takaprawda #gorzkiezale
argumenty z matematyką i szachami są absurdalne, na wielu wsiach nawet są kółka szachowe o matematycznych nie wspominając
Ale na koła szachowe czy matematyczne nikt mu nie zabraniał chodzić.
No z taką mentalnością to w #!$%@? osiągniesz, szanuję.
@No25: przecież to prawda.
@pawelun: ale zes sie szybko skreslil.
@blondeblossom: @Aiden7:
Przyłączę się.
No a skąd ja, 10latek mogę wiedzieć, że matematyka, logiczne myślenie jest najcenniejszą rzeczą jaką można posiąść? I będąc dzieckiem najszybciej się tego można nauczyć?
A mnie interesowała Tibia. I dzieciństwo przegrane. Dzięki rodzicom za pokierowanie mnie na intelektualną ścieżkę. /s
Komentarz usunięty przez autora
Dokładnie tak jak piszesz, na dzieci po drodze czai się mnóstwo pokus, ucieczek i patologii. Chłopak, który nie jest nakierowany i pójdzie do jakiegoś koła czy klubu widzi tych na szczycie, tych "fajnych", a to ze oni palą fajki, przegrywają pół życia w CSa, Tibię czy inną grę to według niego jest "fajne". Jak rodzic nie przypilnuje go w domu to zamiast uczyć się nowych ruchów szachowych, odpocząć, przygotować się
A co obecnie robisz? Czy tylko #!$%@? jak to źle bo niczego cię nie nauczono?
#!$%@?, mam 16 lat i uczę się webdevu. Czy dziecko które zaczęło programować w wieku 10 jest ode mnie lepsze? Obecnie pewnie tak, ale minie rok, dwa i być może to moje umiejętności graficzne i kodowania są lepsze i szybciej od niego się rozwinę.
Tak jest ze wszystkim. To że coś zaczęło się robić wcześniej, nie
@pawelun: No i na pewno rodzice nie robili Ci wyrzutów że ciągle grasz zamiast się uczyć nie?
Lepiej jęczeć niż ruszyć tyłek.
@Aiden7: Owszem. Ale to nie jest tak że rodzice są w 100% winni. Rodzic dal dupy jeśli dziecko chciało się rozwijać ale temat został olany.
To że wciśniesz dzieciaka siłą na lekcje szachów
@matsd: No to już powinieneś umieć czytać ze zrozumieniem. A ja #!$%@? mówię po angielsku, niemiecku, rosyjsku i francusku, znam na pamięć teksty Stachniuka, Ayn Rand, Rothbarda, zrobiłem strony www kilku firmom. Byłem nawet na szkoleniu wojskowym. I #!$%@?.
W pewnych dziedzinach, o których pisałem w pierwszy poście!, nie
Jest szkoła, są inni ludzie, jest coś takiego jak społeczeństwo. Człowiek jest nazywany istotą rozumną nie bez powodu, prawda?
Jest coś takiego, jak inicjatywa. Coś podejmuje się z własnej woli, nie dlatego że ktoś nam zaproponował. Jako dziecko nie wiedziałeś że istnieje coś takiego jak piłka nożna? Nie kopałeś z kolegami? Nie ciekawiło cię czy można gdzieś więcej pograć?
Pytałeś rodziców o różne tematy? Nie słyszałeś o czymś takim jak,