Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@hornysausage: @adamtg: na jakiś czas na pewno będziesz musiał zrezygnować, tzn do czasu aż rehabilitacje przyniosą poprawę. a co do tego co lekarz powiedział to dobrze powiedział. Diagnozę postawił, teraz trzeba to naprawić: można operacyjnie, można rehabilitacyjnie - zalecił ci rehab czyli nie jest tak najgorzej. zdrowka życze
  • Odpowiedz
@adamtg: Spokojnie, od większości lekarzy zawsze usłyszysz "koniec z martwym" albo " nie dźwigaj dużych ciężarów". Idziesz do dobrego fizjoterapeuty wykonujesz przepisane ćwiczenia i na luzie wracasz do treningów. Ja miałem przepuklinę i teraz siadam i podnoszę więcej niż przed. Warto też zastanowić się skąd się wzięła ta przepuklina, jeżeli ból nie pojawił się nagle to znaczy że przez długi czas jakiś błąd się kumulował. Może w technice ćwiczeń, może
  • Odpowiedz
@adamtg: A co miałby ci zrobić? Przepisać syrop? Jedyne co mozna zdziałać w takiej sytuacji, to rehabilitacja, ktora i tak pewnie nie do konca pomoze, jesli chciałbys sie całkiem tego wyleczyć to operacja. Ja tez mam przepkline z dyskopatią i rehabilitacja, pomgła, ale tylko troche. Musze regularnie uprawiać jakiś sport angazujący całe ciało, zeby mnie nie bolał
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@asparow dzięki za odpowiedź. Nie jestem lekarzem i się nie znam, dlatego też liczyłem na trochę bardziej kompleksową pomoc. A wyszedłem z informacją od lekarza znajdź sobie sam pomoc, dolega Ci to i to. Liczyłem przynajmniej na polecenie fizjoterapeuty.

@Karoleer dzięki!
  • Odpowiedz