Aktywne Wpisy

mirko_anonim +17
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Dostałem propozycję pracy oddaloną o 50 kilometrów od mojego miejsca zamieszkania. I nie wiem co zrobić. Obecnie zarabiam w porywach 5500 zł, ale mam blisko. Tam około 11 000 zł, tylko dojazd 50 kilometrów w jedną stronę, ale autostradą. Ładować się w to po same kule? Czy dystans mnie zmęczy? #pracbaza #pytaniedoeksperta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
Dostałem propozycję pracy oddaloną o 50 kilometrów od mojego miejsca zamieszkania. I nie wiem co zrobić. Obecnie zarabiam w porywach 5500 zł, ale mam blisko. Tam około 11 000 zł, tylko dojazd 50 kilometrów w jedną stronę, ale autostradą. Ładować się w to po same kule? Czy dystans mnie zmęczy? #pracbaza #pytaniedoeksperta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
Mokebe_Testo +220
Kolejka do dopiero co otwartego starbucksa w Lublinie. Oczywiście 95% osób w kolejce to baby xD
#starbucks #logikarozowychpaskow #lublin
#starbucks #logikarozowychpaskow #lublin
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

![Zielony Ład to wzrost cen. Polacy już to wiedzą! [BADANIE]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/bc917371ff8caf38e2511927d25255a6255fc53ffee739030d11c82c43368707,q80.jpg)

źródło: comment_mooy452v5DhNJCS58xyqr7iOeAiTk7aJ.jpg
Pobierzźródło: comment_yoSld6rHNHXs22NxFDQDcsOiAcHTCxnw.gif
Pobierzźródło: comment_qpH9Zfpd0TU6sARZNjZtPRIm9O2BcZN1.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Chciałbym poznać twórcę, o ile jeszcze żyje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_llqzEDjtcR4n28VFFViQulCDXyvYLVgs.jpg
Pobierzźródło: comment_McBMEDdgG0UWc9O2GLbfapfaFAyll9hK.jpg
Pobierzźródło: comment_hdDhgv0uQl4zAuSp7mqPthboPocsxF9p.jpg
Pobierz@whiterose: To memy z Dudą są pisowską propagandą? Coś mnie ominęło chyba, kilka tygodni temu to były zwykłe śmieszne obrazki.
No i teraz mamy jednego z najgorszych prezydentów jakiego Polska miała.
Widzę promujecie go, bo chcecie, żeby miał drugą kadencję. No chyba, że jesteś pożytecznym idiotą
Niektórym już na dekiel siada, wszędzie widzą pisowskie macki. Pora, żebyś zrobił sobie odpoczynek od Wykopu i polityki.
źródło: comment_ZGeHV5RBmGKuM8VY5rmOUb98Odn2xciF.jpg
PobierzJa wolę tego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_sYHol5X1gbpNuGUXJedkTUb4HN7R9WEH.jpg
Pobierz