Aktywne Wpisy
Cinoski +252
Po 7 godzinach czekania na sorze przyjęli do szpitala mamę różowej po zawale ze znaczną niepełnosprawnością.
Przestaje mnie dziwić popularność znachorów.
Przestaje mnie dziwić popularność znachorów.
TeselACC +361
Dopiero dzisiaj dowiedziałem się że #pdk nie znaczy padaka tylko pozdro dla kumatych. Używałem tego źle przez lata. Wychodzi na to że ewidentnie nie jestem kumaty. Ale za to wiele wiadomości nagle nabralo sensu
#pdk #wstydliwewyznania #lepiejpoznonizwcale
#pdk #wstydliwewyznania #lepiejpoznonizwcale
#tinder #tinderownia #rozowypasek #rozowepaski
Tak szczerze mówiąc to tylko używam tego jak się nudzę, jeszcze się z nikim nie spotkałem z tindera. Próbować i zdać relacje?
#kiciochpyta #pytanie
Co masz do stracenia, za wyjątkiem godności i nerki. Idź.
Napisz, że zarezerwowałeś stolik i liczysz, że będzie Twoją osobą towarzyszącą.
Wal konkrety i będzie dobrze.
tak naprawdę to nigdy tego nie używałem i tylko zgrywam znawcę.
W każdym razie już tyle wersji słyszałem o problematyce podrywu azjatyckiej dziewczyny w Azji przez białego wysokiego europejczyka, że nie wiem w sumie komu wierzyć - a sam prędko nie sprawdzę.
@Soju: Fojer może, to Ty też! Zarejestruj się i bzikaj XD
Akurat ja jestem białym niskim Europejczykiem (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Ogólnie trzeba mieć sposób no i dobrze gadać w danym języku (na przykładzie Japonii i Tajwanu)
@niggerinthebox: w sumie kurde... Nie wiem już sam, nigdy nie miałem problemów z kobietami, raczej same przychodziły i przez to sam z siebie nie potrafię zrobić czasami pierwszych kroków :/ upośledzenie, próbuje to teraz zmienić.
Dzięki za rady ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zauważyłem jednak ze można bardzo łatwo z szarmanckiego i pewnego siebie Mirka zamienić się w dushbaga