Wpis z mikrobloga

• 2
Mireczki, siedzę w aucie, odpoczywam w oczekiwaniu na załadunek w Bułgarii, popijam 4te, albo 5 te piwko, zachwycam się tym, jak tutaj ludzie są mili, jak czas przyjemnie leci. Ludzie wychodzą do siebie, przy bloku obok, siedzi młodzież przy trzepaku, rozmawiają i śmieją się.. Jakaś taka nostalgia mnie naszła, gdzie podziały się te czasy, gdzie ludzie tak chętnie spędzali że sobą czas?
#niemampomyslunatag #pracbaza #transport #przemysleniazdupy

No i dodatkowo zawinąłem w pętle nutkę Zakk Wylde - Sleeping Dogs

Jak ja żałuję, że nie znam Bułgarskiego, już dawno bym siedział z młodzieżą przy trzepaku ()
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@AwizisieAkat j---c dobrobyt! Na zachodzie ludzie są drętwi, niemili, żyją kasą.. Tutaj się czuję jakoś tak.. Swojsko. Stanąłem przy stacji, poszedłem zapytać, czy można tutaj stać, miła Pani powiedziała mi, że ogólnie jest zakaz, ale rozumie moją sytuację, że muszę tutaj zostać do piątku i nie ma gdzie stać, że zostawi kartkę dla innych zmian, żeby mnie nie wyganiać, że z kibelka śmiało mogę korzystać 24/7 ()
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@NieMogeSieZarejestrowac tak, w Warnie teraz jestem. Może to zależy od okresu? Teraz, poza sezonem, gdzie ludzie widzą, że nie jestem tutaj w celach turystycznych nie chcą wydoic że mnie kasy?
@Marek_Kodrat próbuje dodać fotki i jakieś błędy mi wyskakują ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz