Aktywne Wpisy

Qurvinox +191
Ostatnio zszedłem z torbą IKEI pełną butelek po wodzie. Zorientowałem się, że nie wziąłem kluczyków od samochodu, więc zostawiłem torbę pod klatką i skoczyłem po kluczyki. Nie było mnie jakieś 30 sekund, a wychodząc z klatki już zakłopotana baba na rowerze nieudolnie starała się nie w-----ć z moją torbą. Rzuciłem chłodno "zostaw to", a ona pali głupa "a to Pana? Myślałam, że ktoś zostawił"
18,50zł chciała mi z-----ć
18,50zł chciała mi z-----ć

sforce +1
#gielda ile dokładnie macie akcji XTB? Wpisujcie w komentarzach. Ja 1100 sztuk

https://www.theguardian.com/politics/2017/mar/22/uk-based-airlines-told-to-move-to-europe-after-brexit-or-lose-major-routes
#uk #brexit #polityka
@Wujek_Fester:
Czy obywatele innych krajow czlonkowskich "wspolnoty" nie widza tego, ze EU probuje zatrzymac UK przy pomocy grozb i szantazu, albo nie rozumieja ze to samo kiedys w przyszlosci moze spotkac ich wlasne ojczyzny?
Jezeli EU tak rzeczywiscie d--------i UK za brexit tak, ze innym krajom czlonkowskim nie przyjdzie przez mysl wyjscie z EU to przeciez bedzie to mialo
@piwniczak: XD
Porównuj ZSSR i UE XDDD
Powtórzę to samo co zwykle - statystyczny Brytyjczyk to idiota, ale stać go na opłacenie najlepszych ekonomistów, prawników i wykształcenie najlepszych polityków - historia pokazała to już nie raz i zawsze wychodzili na swoje.
Wiesz mniej-więcej co robię w pracy. Ilość projektów jakie obecnie do nas wpadają jest naprawdę duża (a firma liczy zaledwie 30 osób). To są tylko tylko projekty od innowatorów nie mających swoich baz
@piwniczak: nie moze. Mimo ze wiedza ze o Brexicie zdecydowali debile to teraz beda gadac o szanowaniu woli narodu i wyjda chocby widzieli ze ida w przepasc.
@jas_wedrownik: Nie wiem co takiego smiesznego tu zobaczyles - owszem byloby to polityczne samobojstwa dla Mayowej i paru innych osob odpowiedzialnych za ta decyzje, ale poki co UK nie poczynila zadnego formalnego kroku w kierunku wyjscia z EU.
Przypominam tylko ze ZSRR rowniez byla kraina powszechnego dobrobytu oraz wzajemnej pomocy i solidarnosci republik czlonkowskich( ͡° ͜
@piwniczak: mówisz o tym jakby istniało niezerowe prawdopodobieństwo, że UK zrezygnuje z brexitu
źródło: comment_uDecC4x3uuZEEiqcM2qxlmPrYLZ3UtoK.jpg
Pobierz