Ostatnio zszedłem z torbą IKEI pełną butelek po wodzie. Zorientowałem się, że nie wziąłem kluczyków od samochodu, więc zostawiłem torbę pod klatką i skoczyłem po kluczyki. Nie było mnie jakieś 30 sekund, a wychodząc z klatki już zakłopotana baba na rowerze nieudolnie starała się nie w-----ć z moją torbą. Rzuciłem chłodno "zostaw to", a ona pali głupa "a to Pana? Myślałam, że ktoś zostawił" 18,50zł chciała mi z-----ć
@vieniasn: Porównywanie włamania się do samochodu do wzięcia z chodnika obszczanej torby z jakimiś starymi puszkami xD Też bym myślała, że ktoś zostawił albo raczej w-----ł na chodnik bo mu się nie chciało iść do śmietnika.
wzięcia z chodnika obszczanej torby z jakimiś starymi puszkam
@pianinka: jesli ty trzymasz obszczana torbę ze starymi puszkami to musi nieźle j---c u ciebie na kwadracie. Po drugie: c--j ci do tego, ktos cos zostawił, zapomnial, zgubił to powinnaś najwyżej zanieść na policje.
18,50zł chciała mi z-----ć
Komentarz usunięty przez moderatora
@Sathanas_Gloriam: raczej odsłonili prawdziwą naturę
@pianinka: jesli ty trzymasz obszczana torbę ze starymi puszkami to musi nieźle j---c u ciebie na kwadracie.
Po drugie: c--j ci do tego, ktos cos zostawił, zapomnial, zgubił to powinnaś najwyżej zanieść na policje.
Zgadza się, chciała ukraść. Ale tylko frajer by nie skorzystał. Trzeba było pilnować.
XDDD Wojny kloszardów na wykopie, a OP nie otagował patostreamy.