Wpis z mikrobloga

Ostatnio zszedłem z torbą IKEI pełną butelek po wodzie. Zorientowałem się, że nie wziąłem kluczyków od samochodu, więc zostawiłem torbę pod klatką i skoczyłem po kluczyki. Nie było mnie jakieś 30 sekund, a wychodząc z klatki już zakłopotana baba na rowerze nieudolnie starała się nie w-----ć z moją torbą. Rzuciłem chłodno "zostaw to", a ona pali głupa "a to Pana? Myślałam, że ktoś zostawił"
18,50zł chciała mi z-----ć
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 19
zespawnowała się totalnie z d--y bo mam blok na koncu szarego osiedla i to była z 6 rano. Żywej duszy zwykle nie ma
  • Odpowiedz
@vieniasn: Porównywanie włamania się do samochodu do wzięcia z chodnika obszczanej torby z jakimiś starymi puszkami xD Też bym myślała, że ktoś zostawił albo raczej w-----ł na chodnik bo mu się nie chciało iść do śmietnika.
  • Odpowiedz
  • 18
@pianinka: dla lekarza konowała 100k to też może być tylko obszczany samochód, kradzież zaczyna się od przywłaszczenia mieszkania albo jachtu
  • Odpowiedz
wzięcia z chodnika obszczanej torby z jakimiś starymi puszkam

@pianinka: jesli ty trzymasz obszczana torbę ze starymi puszkami to musi nieźle j---c u ciebie na kwadracie.
Po drugie: c--j ci do tego, ktos cos zostawił, zapomnial, zgubił to powinnaś najwyżej zanieść na policje.
  • Odpowiedz