Aktywne Wpisy
Jak mnie #!$%@?ą ci karciarze i zagarkowicze. Hehehe jestem taki nowoczesny i zapłacę zegarkiem za ziemniaczki. Ojej coś płatność nie chce przejść. Ojej spróbuję drugą kartą. #!$%@? przyłóż najlepiej xDDD
Żeby 5 zł nie mieć w portfelu to już trzeba być ociężałym umysłowo.
#pieniadze #bekazpodludzi
Żeby 5 zł nie mieć w portfelu to już trzeba być ociężałym umysłowo.
#pieniadze #bekazpodludzi
Ktore_to_juz_konto +101
Mam pytanie do lewarów i neuropków (zarówno tych opłacanych jak i tych fanatyków zindoktrynowanych ideologicznie). Jak się z tym czujecie że przez rok tyle energii włożyliście w szczucie, manipulacje, kłamstwa, zwoływania do wykopywania/zakopywana, a Konfederacji nie dość że nie spadło to wzrosło? I czy planujecie nadal robić to samo wiedząc że nie daje to żadnego kompletnie efektu?
#bekazlewactwa #4konserwy #konfederacja
#bekazlewactwa #4konserwy #konfederacja
zeby nie było, to poinformowałem ją że w dniu nastepnym, kiedy dziecko już pojdzie spać, bede chcial w taki i taki sposob (lodzik).
Umylem obrzezanca godzine temu. jak glupi siedzialem do trzeciej. Maly poszedl spac, no i juz zaczela sie #logikarozowychpaskow ,
- o jaki fajny deszczyk, ale bedzie sie dobrze spało, co nie misiek idziemy spac, co? taka zmeczona jestem".
Usiadlem na kanapie i czekalem co dalej wymysli
- no moge zrobic, ale nie do konca
- bez finalu to lepiej w ogole nie robic
- ojej no zrobisz se reką
- tak? to ide se zrobic
#!$%@? sie i poszedlem do drugiego pokoju. wyczula focha i przyleciala za mną..
- a bo Ty zawsze mnie zmuszasz, a jak mnie zmuszasz to bedzie na #!$%@?
- no to bierz sie do roboty, rozbieraj sie
- o jezu, po co, rozbierac sie i ubierac, przed chwila co zalozylam pizame.
#!$%@?. po kilku minutach zbednej dyskusji, wziela w koncu z laska do buzi, ale zaczela robic to tak beznamietnie ze kazelem jej przestać i wyprosilem z lozka. napisalem sms "po takich akcjach zaczynam cie nienawidzic, jak mam sie czuc przy tobie dobrym kochankiem, kiedy ty sama mnie traktujesz jak smiecia"
- wez sie ogarnij, idz spac.
po czym wylacza telefon i idzie sobie spokojnie spac a mnie tu az nosi z bezradności ;/
rożowe paski, nie idzccie tą drogą. lodzik to podstawa, odmawiajac swojemu facetowi takiej przyjemnosci dajecie mu sygnal ze albo nie akceptujecie jego ciało, albo macie jakis deficyt milosci i pozadania .
#gorzkiezale #zwiazki
jeszcze raz chcialbym wyjasnic, ja nikogo nie traktuje jak dziwki, nie znacie nas, naszych zachowan, naszego jezyka seksu , tego jak "umawiamy" sie na seks. nie wiem jak wy to robicie
Chyba czas pogadać, albo nawet udać się na terapię małżeńską ?( ͡° ͜ʖ ͡°)
@cynamonowa: muszę być nienormalny, bo gdyby moja kobieta powiedziała, że chce żebym wieczorem ją przeleciał, to na pewno
Komentarz usunięty przez autora
Kolejny fakt o którym faceci nie wiedzą (nie wiem, za to chyba odpowiada #!$%@? edukacja seksualna w polskiej szkole) to fakt, że kobiece libido szaleje w ciągu cyklu miesięcznego - są dni kiedy
https://www.youtube.com/watch?v=AqZcYPEszN8
@cynamonowa: tak.
Ciężko mi sobie to wyobrazić. Kocham faceta, pożądam, ale pożądam również torebkę, ale on nie chce mi kupić to odmówię mu seksu xDDDD Przecież to jest tak dziecinne i niedojrzałe, że w głowie mi się nie mieści, może jakaś 16-latka może się bawić w takie manipulacje, albo tępa dzida, która szuka źródła utrzymania, ale "widziały gały co brały", zawsze się można zabezpieczyć i zakończyć taki związek.