Aktywne Wpisy
Lujdziarski +297
Ostatni raz alkohol piłem w lipcu tamtego roku xD a przez 2 lata wypiłem łącznie 5 piw i 3 drinki, tak trzeba żyć. A moja abstynencja wzięła się z tego, że wychowywałem się w domu w którym żył olkoholik.
Von_Kaevum +725
Przykładowa siatka wyświetlających mi się fot, przez 30 sekund scrollowania.
Chyba już mnie to przerosło i czas na #usunkonto. Wpisuję się ze swoją sylwetką gdzieś pomiędzy nich wszystkich, ale nie mogę już znieść tego widoku, OUT.
Wszystko musi być fit, bezglutenowe, organiczne, bio, na mleku sojowym bez dodatku cukru, z wolnego wybiegu, kolorowe gym stroje, buty do biegania, buty do trenowania, buty do srania, wymagany jogging na wakacjach, stretching na karaibskiej plaży, trener personalny, dyplom z wyższej szkoły dobrego odżywiania, masa i redukcja, redukcja i masa, jogurt naturalny z rukolą, serek wiejski, 10 litrów wody, karnet open, zapraszamy o 3 rano na wyciskanie, no siema jak tam forma, endomondo, rower, rolki, basen, siłka, trening, motywacja, fit, fitcouple, jeszcze więcej fit, polishgirl, polishboy, dziękuję bardzo!
Żale wylane. Czasem ciężko znaleźć złoty środek i nie złapać się przy tym wszystkim za głowę.
#gorzkiezale #zalesie #instagram #oswiadczenie
A tak poza tym, to kupuję Ecco,
Bo nie widzę innego wytłumaczenia. Mam także konto na instagramie i 90% zdjęć to interesujące mnie tematy, typu national geographic, architektura, jacyś interesujący mnie projektanci, przyroda itd., a reszta to zdjęcia znajomych.
Takie zdjęcia, albo pierdoły typu co kto zjadł na obiad to malutki procent. Nie filtrujecie tego czym karmicie swój umysł, a potem narzekacie.
Tak samo facebook
@thewickerman88: bo oni dalej #!$%@?ą na siłce.
@Sajner: Dokladnie. Nie mam nic do dodania.
coś jak cookies w przeglądarce
@camerondiaz: jestem #!$%@? weteranem bo ćwiczyłem jak jeszcze nie było to aż tak modne jak jest dziś. Tzn przestałem 2 lata temu ale wcześniej ćwiczyłem przez 3 (gym) a jeszcze wcześniej przez 2 ( sztuki walki) więc w zasadzie 7 lat temu zacząłem. Teraz to już nie to samo co kiedyś jak każdy #!$%@? te
link2
link3
dodatkowo "motywacyjne" cytaty, z których wynika że każdy powinien się pasjonować siłownią i #!$%@?ć czajnikami (to ostatnio modny rodzaj fitnessu, chyba bardziej niż kalistenika itp.)
Mnie byłoby wstyd tak się masturbować do własnego trybu życia.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora