Aktywne Wpisy
wfyokyga +41
Guwniarze nie znajom
#motoryzacja
Jak ciężko jest wymienić samodzielnie hamulce w aucie? Jest to wykonalne z jakimś tutorialem dla osoby, który nigdy niczego w aucie sama nie robiła?
Jak ciężko jest wymienić samodzielnie hamulce w aucie? Jest to wykonalne z jakimś tutorialem dla osoby, który nigdy niczego w aucie sama nie robiła?
Przykładowa siatka wyświetlających mi się fot, przez 30 sekund scrollowania.
Chyba już mnie to przerosło i czas na #usunkonto. Wpisuję się ze swoją sylwetką gdzieś pomiędzy nich wszystkich, ale nie mogę już znieść tego widoku, OUT.
Wszystko musi być fit, bezglutenowe, organiczne, bio, na mleku sojowym bez dodatku cukru, z wolnego wybiegu, kolorowe gym stroje, buty do biegania, buty do trenowania, buty do srania, wymagany jogging na wakacjach, stretching na karaibskiej plaży, trener personalny, dyplom z wyższej szkoły dobrego odżywiania, masa i redukcja, redukcja i masa, jogurt naturalny z rukolą, serek wiejski, 10 litrów wody, karnet open, zapraszamy o 3 rano na wyciskanie, no siema jak tam forma, endomondo, rower, rolki, basen, siłka, trening, motywacja, fit, fitcouple, jeszcze więcej fit, polishgirl, polishboy, dziękuję bardzo!
Żale wylane. Czasem ciężko znaleźć złoty środek i nie złapać się przy tym wszystkim za głowę.
#gorzkiezale #zalesie #instagram #oswiadczenie
Komentarz usunięty przez autora
Tak jak ktoś kto czyta tygodniki przyjaciolka, czy pani domu, zyje w swiecie, które ty czy inni nie doświaczą, ponieważ nie
Serio-na insta wydaje się że każdy jest modny, fit i w ogóle super. Wychodzisz na ulicę i widzisz coś zupełnie innego.